A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

Народний ансамбль народної пісні «Заспів»  в рамках IX Всеукраїнського козацького фестивалю «Покрова на Хортиці» виступив  на острові Хортиця

Народний ансамбль народної пісні «Заспів» в рамках IX Всеукраїнського козацького фестивалю «Покрова на Хортиці» виступив на острові Хортиця

         Нещодавно до свята Покрови Пресвятої Богородиці, народний ансамбль народної пісні «Заспів» на запрошення Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради, департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації виступив у колисці українського козацтва на острові Хортиця в рамках IX Всеукраїнського козацького фестивалю «Покрова на Хортиці». Виступаючи на головній сцені фестивалю з козацькими піснями, що давно вже стали народними, колектив пересвідчився, інтерес сучасників, а особливо молоді до давноминулої героїчної історії нашого народу не пропав, підтвердили це бурхливі оплески глядачів та численні прохання заспівати пісні для гостей просто на площі Січі і сфотографуватися з учасниками колективу.

13:11 25.10.2018

У Горностаївській селищній центральній бібліотеці  було проведено правову годину «Злочин і кара»

У Горностаївській селищній центральній бібліотеці було проведено правову годину «Злочин і кара»

24 жовтня в Горностаївській селищній центральній бібліотеці разом з працівниками соціальної роботи із суб’єктами пробації було проведено правову годину «Злочин і кара». Працівники бібліотеки О.Жигун та С.Чістік ознайомили присутніх з книжковою виставкою «Молодь і право: що потрібно знати». Метою заходу було ознайомлення присутніх з основними питаннями законодавства щодо підлітків та молоді, з найбільш поширеними прикладами правопорушень серед молоді з метою їх попередження та виховуванням правової свідомості. На прикладах з життя ознайомили з кримінальною відповідальністю та показали, які наслідки можуть мати звичайні пустощі.

11:07 24.10.2018

Заклади загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради відзначили День захисника України та День українського козацтва

Заклади загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради відзначили День захисника України та День українського козацтва

      З метою патріотичного виховання молоді 12 жовтня 2018 року заклади загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради відзначили День захисника України та День українського козацтва.

09:23 18.10.2018

В селищному будинку культури прошли урочистості з нагоди дня захисника України!

В селищному будинку культури прошли урочистості з нагоди дня захисника України!

12 жовтня в залі Горностаївського селищного будинку культури прошли урочистості та святковий концерт з нагоди Дня захисника України. Також гостів заходу вітали з наступаючим днем заснування українського козацтва та святом Покрови Присвятої Богородиці. До запрошених з привітальними словами та найкращими побажаннями звернулись селищний голова Дмитро Валерійович Ляхно, перший заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Миколаївна Ющенко та голова районної ради Сергій Григорович Карпеченко. Також мали слово запрошені гості свята, серед яких священник УПЦ Микола Куліш, отаман Горностаївського куреня війська Запорізького Олександр Слісаренко, дружина загиблого учасника АТО Вадима Шешені Тетяна Шешеня, представники районного військового комісаріату Павло Ілляшенко та військовий капелан Анатолій Пономарьов. Учасників АТО, волонтерів, представників Українського козацтва було нагороджено почесними грамотами та подяками селищного голови.

18:22 17.10.2018

У Козаче – Лагерській сільській бібліотеці 13.10.2018 року було проведено годинну спілкування : « Я – захисник , я цим пишаюсь !»

У Козаче – Лагерській сільській бібліотеці 13.10.2018 року було проведено годинну спілкування : « Я – захисник , я цим пишаюсь !»

На 14 жовтня припадає одразу три величних свята ? День Козацтва, свято Покрови Пресвятої  Богородиці та День захисника Вітчизни. З метою виховувати повагу до українських захисників землі, до історичного минулого своєї держави, формувати почуття патріотизму, толерантності, національної свідомості та гордості за свою Батьківщину в Козаче – Лагерській сільській бібліотеці 13.10.2018 року було проведено годинну спілкування : « Я – захисник , я цим пишаюсь !» та організовано книжкову полицю « Наші захисники – учасники АТО . Ми хочемо жити в мирі.» Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами. Нині, коли на східних теренах України точиться боротьба за незалежність і суверенітет держави, маємо бути гідними спадкоємцями духовних цінностей та продовжувачами багатих традицій і славних справ предків. Цим зумовлено рішення встановити День захисника України саме 14 жовтня, який має стати святковим для сучасних воїнів та суспільства в цілому. Він має символізувати нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників України…

15:50 16.10.2018

У Великоблаговіщенському СБК відбувся концерт присвячений Дню захисника України та урочистості до Дня села

У Великоблаговіщенському СБК відбувся концерт присвячений Дню захисника України та урочистості до Дня села

      13 жовтня У Великоблаговіщенському СБК відбувся концерт присвячений Дню захисника України та урочистості до Дня села. На святі були присутні почесні гості: Ляхно Д.В., Шептун Т.В., Васильев Ю.М. Завдяки спонсорам всім організаціям було вручено подарунки. Після святкового концерту мешканців села пригощали традиційним кулішем, а після на місцевому стадіоні було проведено спортивні змагання.

15:47 16.10.2018

День захисника Вітчизни та українського козацтва у книгозбірнях громади

День захисника Вітчизни та українського козацтва у книгозбірнях громади

З 12 по 14 жовтня у бібліотеках-філіях комунальної установи «Горностаївська селищна центральна бібліотека» бібліотекарі спільно з працівниками місцевих клубних закладів організували та провели історичні години, уроки мужності, інтелект-вікторини, конкурси, змагання тощо  для населення різних вікових категорій до Дня захисника Вітчизни та українського козацтва.

15:46 16.10.2018

На базі Горностаївсьго ЗО №2 відбулися змагання роїв «Джур» закладів освіти Горностаївської селищної ради

На базі Горностаївсьго ЗО №2 відбулися змагання роїв «Джур» закладів освіти Горностаївської селищної ради

12 жовтня в переддень свята «Покрови», «Дня захисника України»,  та Дня Українського козацтва, на базі Горностаївсьго ЗО №2 відбулися змагання роїв «Джур» закладів освіти Горностаївської селищної ради.

08:33 16.10.2018

Фонд бібліотек Горностаївської ОТГ поповнено новими книгами

Фонд бібліотек Горностаївської ОТГ поповнено новими книгами

В бібліотеках Горностаївської ОТГ радісна новина. Фонд бібліотек поповнено новими надходженнями художньої літератури сучасних авторів та літературою для дітей. Всі бажаючи мають змогу переглянути твори: С.Талан, М.Раевская, Т.Винк, Т.Алюшина, В. Свободина, Л.Смит, С.Майдуков, С.Пономеренко, Міфи Давньої Греції, Мій друг Ледмедик, 13 різдвяних історій, Два Морози та інші.

08:31 16.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь