A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

проведено засідання організаційного комітету по підготовці  І етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019»

проведено засідання організаційного комітету по підготовці І етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019»

05.11.2018 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Горностаївської селищної ради проведено засідання організаційного комітету по підготовці  І етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019».  На засіданні обговорено Положення конкурсу, розроблено примірні проекти та визначені основні аспекти підготовки.

13:27 06.11.2018

Відзначили свято працівників соціальної сфери!

Відзначили свято працівників соціальної сфери!

Соціальна робота — це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери — професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

08:12 06.11.2018

на базі ясла – садка № 1 «Малятко» Горностаївської селищної ради відбувся семінар-практикум на тему: «Сучасні підходи до пізнавального розвитку дошкільників»

на базі ясла – садка № 1 «Малятко» Горностаївської селищної ради відбувся семінар-практикум на тему: «Сучасні підходи до пізнавального розвитку дошкільників»

02 листопада 2018 року на базі ясла – садка № 1 «Малятко» Горностаївської селищної ради відбувся семінар-практикум на тему: «Сучасні підходи до пізнавального розвитку дошкільників» для вихователів  закладів дошкільної освіти Горностаївської об’єднаної територіальної громади.

16:15 05.11.2018

Бібліокруїз «Дім, у якому живе казка»

Бібліокруїз «Дім, у якому живе казка»

Кожна людина приходить у своє доросле життя з Маленької Країни. Вона зветься Дитинство.  Чарівна країна! А господарі в ній - діти - найдивовижніший народ на планеті! Вони щирі, відверті, старанні, вдячні, допитливі.  В останній день жовтня, разом з вихователями, до дитячої бібліотеки завітали вихованці старшої групи №1 ясел-садка №2 Горностаївської селищної ради,які в майбутньому стануть її читачами.  Для того, щоб зацікавити своїх маленьких шанувальників книги, завідуюча бібліотекою Наталія Кравченко підготувала для них бібліокруїз «Дім, у якому живе казка».  Безмежна сила книги з дитячих літ допомагає зрозуміти світ, що нас оточує.  Завідуюча ознайомила малят з бібліотекою – храмом книги, який зберігає найвидатніші відкриття тисячоліть.  Діти із цікавістю розглядали яскраві книжечки та нові надходження дитячих журналів - «Умійко», «Малятко», “Пшзнайко”, “Колобочок”.  Цікаві завдання вікторин “З якої казки” та “Загадки казкових героїв”спонукали дітей виявити свої знання дитячих книг, літературних та мультиплікаційних героїв;дошкільнята з захопленням включились у літературну гру «У країні загадок»,а ще грали в різноманітні ігри.   А потім, наші маленькі  користувачі показали  інсценізацію казки «Ріпка». Це був дебют маленьких акторів в стінах бібліотеки.

09:31 05.11.2018

27 жовтня у Скадовську відбувся обласний конкурс «Пісенна веселка Херсонщини»

27 жовтня у Скадовську відбувся обласний конкурс «Пісенна веселка Херсонщини»

         Вокальний ансамбль «Зорянка»  на обласному конкурсі «Пісенна веселка Херсонщини», що відбувся 27 жовтня у Скадовську, підтвердив звання «народний» (звання підтверджується раз на 3 роки). Ансамбль працює в академічно-стилізованому жанрі. Репертуар налічує понад 50 творів, до яких входять народні пісні в обробці українських авторів та пісні сучасних українських композиторів, херсонських авторів.

15:23 30.10.2018

Спартакіада школярів

Спартакіада школярів

В період 25.10. та 26.10.2018р. в рамках проведення спартакіади школярів закладів освіти Горностаївської селищної ради на базах двох закладів освіти (Ольгинський -25.10, Заводівський – 26.10.), відділом освіти, молоді та спорту, комунальним закладом ДЮСШ були проведені змагання з футболу (головний суддя Іщик О.С., арбітр Шептун В.О.), в яких прийняли участь збірні команди закладів освіти Горностаївської селищної ради.

14:53 30.10.2018

«Первоцвіт – Надія»

«Первоцвіт – Надія»

         27  жовтня  2018 року  в  м. Києві , в  концертній  залі  на  базі  Національної  Академії  Культури  і  Мистецтв (НАКККіМ) відбувся    Всеукраїнський  дитячий  та  молодіжний  фестиваль – конкурс  мистецтв «Первоцвіт – Надія 2018» , який  проведений  «Київською  Асоціацією  Діячів  Мистецтв» (КАДМ)  України.

11:19 29.10.2018

На базі Великоблаговіщенського ЗО було проведено семінар-практикум для директорів  дошкільних закладів освіти та заступників з навчальної роботи

На базі Великоблаговіщенського ЗО було проведено семінар-практикум для директорів дошкільних закладів освіти та заступників з навчальної роботи

25 жовтня на базі Великоблаговіщенського закладу повної загальної середньої освіти проведений семінар-практикум для директорів  дошкільних закладів освіти та заступників з навчальної роботи закладів загальної середньої освіти на тему: «Реалізація принципу наступності у формуванні компетенцій: заклад дошкільної освіти – початкова школа».

09:00 29.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь