A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

Пасха для солдата

Пасха для солдата

Напередодні великого християнського свята Великодня заклади загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради долучилися до акції «Пасха для солдата». Здобувачами освіти було зібрано продукти харчування, медикаменти, малюнки та обереги.

13:59 15.04.2019

Козачелагерською сільською бібліотекою – філією  з учнями 5 – 8 класів проведено пізнавально – ігрову програму «Здоров’я не купиш – його розум дарує»

Козачелагерською сільською бібліотекою – філією з учнями 5 – 8 класів проведено пізнавально – ігрову програму «Здоров’я не купиш – його розум дарує»

7 квітня до Всесвітнього дня здоров’я Козачелагерською сільською бібліотекою – філією (бібліотекар Т.Чміль)  з учнями 5 – 8 класів Козачелагерського ЗО проведено пізнавально – ігрову програму «Здоров’я не купиш – його розум дарує». Мета заходу: поглибити знання дітей про здоров’я,  сформувати свідоме ставлення до здоров’я, виховувати у дітей бажання вести здоровий спосіб життя.

10:13 15.04.2019

Відбулося засідання атестаційної комісії при відділі освіти, культури, молоді та спорту Горностаївської селищної ради

Відбулося засідання атестаційної комісії при відділі освіти, культури, молоді та спорту Горностаївської селищної ради

09 квітня 2019 року відбулося засідання атестаційної комісії при відділі освіти, культури, молоді та спорту Горностаївської селищної ради (далі – Атестаційна комісія ІІ рівня).

10:55 11.04.2019

До Всесвітнього дня здоров’я  з учнями 7 – х класів Горностаївського ЗО №1 проведено цикл заходів “ «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація»

До Всесвітнього дня здоров’я з учнями 7 – х класів Горностаївського ЗО №1 проведено цикл заходів “ «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація»

У Горностаївській селищній центральній бібліотеці до Всесвітнього дня здоров’я  з учнями 7 – х класів Горностаївського ЗО №1 проведено цикл заходів “ «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».  Метою якого є формування умов для оздоровчої рухової активності та здорового способу життя громадян,  як найвищої соціальної цінності в державі.

16:05 10.04.2019

На базі відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради проведено робочу нараду щодо організації оздоровчої кампанії у 2019 році

На базі відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради проведено робочу нараду щодо організації оздоровчої кампанії у 2019 році

10 квітня 2019 року на базі відділу освіти, культури, молоді та спорту Горностаївської селищної ради проведено робочу нараду щодо організації оздоровчої кампанії у 2019 році за участі заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів (Крижановська В.В.), представників Горностаївського районного управління ГУ ДПСС в Херсонській області (Колісник В.В., Шарко Л.Б.), відділу освіти, культури, молоді та спорту Горностаївської селищної ради (Кирпота В.Я., Півень К.С.), комунальної установи «Горностаївський селищний центр по обслуговуванню закладів освіти» (Єрьомін С.В., Ліпницька Л.І.). На нараді розглянуті заходи, спрямовані на збереження і зміцнення здоров’я дітей, забезпечення ефективного оздоровлення та повноцінного відпочинку, попередження спалахів гострих інфекційних хвороб і харчових отруєнь, організації належної підготовки систем життєзабезпечення дитячих пришкільних таборів до початку оздоровчого сезону 2019 року.

14:32 10.04.2019

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія-2019"

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія-2019"

«Читати – це модно, сучасно і прекрасно!». Під таким гаслом, на базі Горностаївської селищної  бібліотеки для дітей,  09 квітня відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія-2019" для учнів

11:27 10.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь