A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено ІІІ етап (обласного) туру «Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу у 2019 році"

Проведено ІІІ етап (обласного) туру «Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу у 2019 році"

З 13 по 15 травня 2019 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» проведено ІІІ етап (обласного) туру «Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу у 2019 році», в якому прийняв участь Федорук Сергій Олександрович – спеціаліст ІІ категорії, учитель фізичної культури Ольгинського закладу повної загальної освіти Горностаївської селищної ради Херсонської області.

16:52 15.05.2019

Проведено семінар-навчання  відповідальних осіб за організацію та проведення оздоровчої кампанії 2019 року на базі закладів загальної середньої освіти

Проведено семінар-навчання відповідальних осіб за організацію та проведення оздоровчої кампанії 2019 року на базі закладів загальної середньої освіти

                13 травня 2019 року працівниками відділу освіти, культури, молоді та спорту Горностаївської селищної ради проведено семінар-навчання  відповідальних осіб за організацію та проведення оздоровчої кампанії 2019 року на базі закладів загальної середньої освіти. Були присутні: начальники таборів, медичні працівники, комірники та кухарі.

17:13 13.05.2019

07 травня 2019 року в Горностаївському СБК відбувся прем’єрний показ патріотичних фільмів Спілки молодих кінематографістів України

07 травня 2019 року в Горностаївському СБК відбувся прем’єрний показ патріотичних фільмів Спілки молодих кінематографістів України

07 травня 2019 року в Горностаївському СБК відбувся прем’єрний показ патріотичних фільмів Спілки молодих кінематографістів України  про події в зоні АТО 2014-2015 років та долі людей, які проживають на цій території.

14:44 08.05.2019

Для учнів 7 – х класів Горностаївського ЗО №1  проведено годину пам’яті «Перегортає пам'ять сторінки»

Для учнів 7 – х класів Горностаївського ЗО №1 проведено годину пам’яті «Перегортає пам'ять сторінки»

Пам'ять. Це не просто частина історії. Пам'ять – це наша совість, біль, наша гордість. Пам'яті наших дідів, батьків і старших братів, пам'яті вічно молодих солдатів і офіцерів, що мужньо боролися з ворогом і перемогли, пам'яті тих, хто поліг смертю хоробрих, пам'яті всіх, чиї серця обпалила Друга світова війна,  бібліотекарями Горностаївської селищної центральної бібліотеки О.Жигун та С.Чістік для учнів 7 – х класів Горностаївського ЗО №1 (класний керівник Л.В.Маринко та Т.А.Жиденко) проведено годину пам’яті «Перегортає пам'ять сторінки». 

13:43 08.05.2019

Святкування 74-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні

Святкування 74-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні

Горностаївською селищною радою на святкування 74-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні  передбачено  84,9 тис.грн. Головою громади вручено 42 подарункових  наборів ветеранам війни та дітям війни по всім старостинським округам на суму близько 8 тис.грн.  На придбання вінків, корзин та квітів  до пам’ятних місць часів Другої світової війни  виділено 12,5 тис.грн.

09:08 08.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь