A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Херсонський обласний центр зайнятості інформує

Дата: 13.12.2019 11:28
Кількість переглядів: 735

Фото без опису

 

27,6 тисяч безробітних громадян скористалися послугами Херсонської обласної служби зайнятості з початку року. Наразі послугами служби зайнятості користуються 8,4 тисяч зареєстрованих безробітних, з них більше половини складають жінки, третину - безробітна молодь віком до 35 років. Отримували допомогу по безробіттю 22,9 тисяч безробітних осіб. Видатки з коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття (далі - Фонд) склали 214,1 млн грн.

За цей період за сприяння обласної служби зайнятості забезпечено роботою 23,5 тисяч осіб.

Упродовж 11 місяців 2019 року від роботодавців області надійшло до служби зайнятості 25,6 тисяч вакансій, і це більше минулорічного показника. В середньому по Херсонській області на 01 грудня 2019 року на одну вакансію претендувало 6 осіб, які шукали роботу.

Активно впроваджуються механізми стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць. Отже, впродовж січня - листопада цього року 339 безробітних працевлаштовані на створені роботодавцями робочі місця шляхом компенсації фактичних витрат в розмірі єдиного внеску на загальнодержавне соціальне страхування. Видатки з коштів Фонду на компенсацію єдиного внеску роботодавцям склали 3,9 млн грн.

Важливого значення має кадрове забезпечення галузей економіки відповідно до реальних потреб ринку праці. Професійне навчання за направленням обласної служби зайнятості з початку року проходили 4,7 тисяч безробітних. Більшість з них навчались на замовлення роботодавців, отже, працевлаштовані. Видатки на професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації склали 13,0 млн грн коштів Фонду.

З початку року до громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено 4,5 тисячі осіб з числа безробітних. Видатки для організації громадських робіт склали 4,3 млн грн коштів Фонду.

За сприяння обласної служби зайнятості, з початку року 62 особи започаткували власну справу. З коштів Фонду на одноразову допомогу для започаткування власної справи скеровано більше 1,9 млн грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь