A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулась краєзнавча конференція «У світі краєзнавчих відкриттів»

Відбулась краєзнавча конференція «У світі краєзнавчих відкриттів»

23 квітня 2019 року на базі  комунального закладу «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради відбулась краєзнавча конференція «У світі краєзнавчих відкриттів». Участь у конференції взяло 54 дитини з 16 районів та міст області, це переможці різних всеукраїнський та обласних краєзнавчих експедицій.

08:30 26.04.2019

Відбулося відкриття навчально – польових зборів з допризовної  підготовки  юнаків  11 класів закладів освіти Горностаївської селищної  ради

Відбулося відкриття навчально – польових зборів з допризовної підготовки юнаків 11 класів закладів освіти Горностаївської селищної ради

24 квітня  2019 року  на базі Заводівського закладу  дошкільної, повної загальної середньої освіти  Горностаївської селищної ради  відбулося відкриття навчально – польових зборів з допризовної  підготовки  юнаків  11 класів закладів освіти Горностаївської селищної  ради. Навчально –польові збори проходитимуть  3 дні (з 24 -26 квітня 2019 року).

16:43 24.04.2019

Проведено годину пам’яті «Дзвони Чорнобиля»

Проведено годину пам’яті «Дзвони Чорнобиля»

Серед усіх трагедій, які пережило людство, чорнобильська катастрофа не має аналогів за масштабами рукотворного забруднення екологічної сфери, негативного впливу на здоров’я людей.

10:30 24.04.2019

22 квітня - Всесвітній день Землі

22 квітня - Всесвітній день Землі

Цей день – нагадування про екологічні катастрофи, день коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для вирішення екологічних проблем. Саме цього дня кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилеглі території, висадити хоча б одне дерево.

10:28 24.04.2019

Презентація роботодавця

Презентація роботодавця

Для швидкого та якісного укомплектування вільних робочих місць, днями для мешканців смт Горностаївка, і безробітних, які перебувають на обліку в Горностаївській районній філії Херсонського ОЦЗ, і зайнятого населення, фахівцями філії було проведено презентацію роботодавця – ПрАТ «Чумак». Це підприємство є виробником харчових продуктів. Виробляє кетчупи, соуси, майонези, томатну пасту, соки, консервовані овочі, макаронні вироби та смажене насіння,  тому продукція користується попитом як в Україні так і далеко за її межами.

14:28 22.04.2019

Проведено семінар для вчителів предмету «Захист Вітчизни» з питань підготовки та проведення навчально-польових зборів юнаків 11-х класів закладів освіти

Проведено семінар для вчителів предмету «Захист Вітчизни» з питань підготовки та проведення навчально-польових зборів юнаків 11-х класів закладів освіти

Військово-патріотичне виховання є складовою системи національного виховання, що передбачає  формування у здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії, культурних та історичних цінностей, підвищення престижу військової служби, розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Української держави і служби у Збройних силах України.

16:56 18.04.2019

На базі Великоблаговіщенського ЗО  відбулося методичне об’єднання  вчителів іноземної мови

На базі Великоблаговіщенського ЗО відбулося методичне об’єднання вчителів іноземної мови

18 квітня 2019 року на базі Великоблаговіщенського закладу повної загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради  відбулося методичне об’єднання  вчителів іноземної мови.

16:52 18.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь