Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

29.11.2018 року на базі  Великоблаговіщенського  закладу дошкільної освіти «Сонечко» відбувся семінар – практикум для вихователів закладів дошкільної освіти на тему: «Сучасні підходи до формування логіко – математичної  компетентності дошкільників»

29.11.2018 року на базі Великоблаговіщенського закладу дошкільної освіти «Сонечко» відбувся семінар – практикум для вихователів закладів дошкільної освіти на тему: «Сучасні підходи до формування логіко – математичної компетентності дошкільників»

29 листопада 2018 року на базі  Великоблаговіщенського  закладу дошкільної освіти «Сонечко» Горностаївської селищної ради  відбувся семінар – практикум для вихователів закладів дошкільної освіти Горностаївської селищної ради на тему: «Сучасні підходи до формування логіко – математичної  компетентності дошкільників».

13:20 30.11.2018

29 листопада 2018 року проведено Конкурс  за номінацією «Вчитель інклюзивного класу»

29 листопада 2018 року проведено Конкурс за номінацією «Вчитель інклюзивного класу»

На базі  Горностаївського закладу повної загальної середньої освіти № 1 імені Героя Радянського Союзу Цвіка Степана Степановича Горностаївської селищної ради продовжується проведення   конкурсу «Учитель року – 2019».

16:55 29.11.2018

Протокол громадських слухань з питання розроблення містобудівної документації внесення змін до генерального плану смт. Горностаївка

Протокол громадських слухань з питання розроблення містобудівної документації внесення змін до генерального плану смт. Горностаївка

Горностаївська селищна рада оприлюднює протокол громадських слухань з питання розроблення містобудівної документації внесення змін до генерального плану смт. Горностаївка, які відбулись 16  листопада 2018 року.

14:24 29.11.2018

Вшанування пам'яті жертв Голодомору у бібліотеках Горностаївської ОТГ

Вшанування пам'яті жертв Голодомору у бібліотеках Горностаївської ОТГ

      Голод… Це страшне слово повертає нас у далекі 1932 – 1933 роки. Український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам’ять мільйонів його жертв, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України. Головне у діяльності бібліотек Горностаївського ОТГ по відзначенню 85 річниці Голодомору і вшануванню пам’яті його жертв – донести правду сучасникам про цю трагедію. До роковин Голодомору в Новоолешківській сільській бібліотеці проведена година - реквієм «Палає пам’яті свіча», для учнів 1 – 5 – х класів. У ході заходу, бібліотекар Кондратюк Т.М. розповіла про трагедію українського народу. Присутні прослухали свідчення з книги – меморіалу «Голод 1933» та ознайомились з тематичною виставкою «Страта голодом». У виконанні Тетяни Навалової прозвучав авторський вірш «Дивний сон». Присутні та гості заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять мільйонних жертв Голодомору 1932-1933 років та запалили «Свічку пам’яті». До дня пам’яті жертв голодомору в Маринській сільській бібліотеці організовано книжкову виставку – реквієм «А так хотілося хліба…». На виставці представлено документи, фотографії та публікації про геноцид української нації, спогади і свідчення очевидців, тих, хто у своїй пам’яті крізь роки проніс страждання та біль спричинені тоталітарним режимом. 24 листопада до 85 річниці Голодомору в Україні у Козачелагерській сільській бібліотеці організовано виставку - реквієм «Схилімо голови в скорботі» і проведено годину пам’яті та скорботи «Сльоза пекучої пам’яті».  Козачелагерська сільська бібліотека долучилася до Всеукраїнської акції «Запали свічку…» пам’яті жертв голодомору. Вшанування жертв голодомору – це воскресіння нашої пам’яті. Пам‘ять про знищених і невинно убієнних має об’єднати у великій скорботі всіх, хто любить Україну, незалежно від національності і мови спілкування, віросповідання чи місця проживання – тобто весь український народ.

15:00 28.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь