Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

15 квітня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Горностаївської селищної ради

Дата: 15.04.2019 13:15
Кількість переглядів: 489

15 квітня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Горностаївської селищної ради. На засіданні виконкому було розглянуто 11 питань.

З метою розв’язання спільних проблем соціально-економічного розвитку територій, об’єднання фінансових та інших ресурсів різних місцевих бюджетів, фінансово-організаційної кооперації на місцевому рівні в червні 2014 року було прийнято Закон України «Про співробітництво територіальних громад». Даний закон істотно розширює можливості громад для вирішення ними спільних проблем соціально-економічного розвитку, ознайомлення з досвідом європейських країн щодо розвитку міжмуніципального співробітництва.

У вересні 2018 року було розпочато ініціювання співробітництва територіальних громад щодо утримання комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» відповідно до Закону України «Про співробітництво територіальних громад». Виконавчий комітет підбив підсумки громадського обговорення проекту договору про співробітництво територіальних громад у сфері надання соціальних послуг та за формою спільного фінансування (утримання) суб’єктами співробітництва підприємств, установ та організацій комунальної форми власності – інфраструктурних об’єктів, а саме комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» та вирішив подати проект договору про співробітництво на схвалення сесії селищної ради.

В порядку контролю заслухано та прийнято до відома інформацію заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів про хід виконання чотирьох селищних програм за 2018 рік, зокрема:

- про хід виконання селищної програми «Забезпечення пожежної безпеки населених пунктів Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громади на 2018-2021 роки» за 2018 рік;

- про хід виконання селищної програми «Забезпечення епізоотичного благополуччя Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки» за 2018 рік;

- про хід виконання селищної програми «Розвиток освіти Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки» за 2018 рік;

- про хід виконання селищної програми «Розвитку фізичної культури та спорту на 2018-2020 роки» за 2018 рік.

Прийнято до відома інформацію про виконання двох селищних програм:

- про звіт з виконання селищної програми «Поліпшення екологічного стану та зменшення техногенного навантаження на території Горностаївської селищної ради «Екологія-2018»»;

- про звіт з виконання селищної програми «Охорони громадського порядку на території Горностаївської селищної ради на 2018 рік».

Також внесено зміни до показників селищного бюджету на 2019 рік.

Серед інших питань, які були розглянуті на засіданні стосувалися присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомості та затвердження схеми санітарної очистки населених пунктів Ольгинського старостинського округу на 2019 рік.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь