Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

07 травня 2019 року в Горностаївському СБК відбувся прем’єрний показ патріотичних фільмів Спілки молодих кінематографістів України

Дата: 08.05.2019 14:44
Кількість переглядів: 880

07 травня 2019 року в Горностаївському СБК відбувся премєрний показ патріотичних фільмів Спілки молодих кінематографістів України  про події в зоні АТО 2014-2015 років та долі людей, які проживають на цій території.

В даному заході прийняли участь керівництво Горностаївської громади та району, працівники Горностаївського районного військового комісаріату, учасники АТО та сім’ї Білого Дениса, Шешені Вадима, Чистікова Олексія, Скупейка Артема і Горо Сергія, загиблих в зоні АТО,  учні Горностаївського ЗО № 1 та Горностаївського ЗО і працівники бюджетних установ .

З вітальним словом до присутніх в глядацькій залі  в переддень Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги виступили голова Горностаївської ОТГ Ляхно Д.В., голова райради Карпеченко С.Г. та голова райдержадміністрації Єрохін О.С. Голова районної спілки ветеранів АТО Ілляшенко П.В. вручив разом з керівництвом району та громади учасникам АТО відзнаки Президента України « За участь в ООС(АТО)».

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які здобували мир на нашій землі та рідним загиблих в зоні АТО з Горностаївської громади  вручили квіти на знак подяки за виховання справжніх Героїв України.

З вступним словом перед переглядом короткометражних фільмів «Салдатики», «Жага неба» та «Висота» виступили Пушкін Олександр- виконавчий продюсер проекту « Слава Україні-Героям слава!» та Фурдуй Олена – голова Спілки молодих кінематографістів України, які розповіли про історію створення кінострічок та надали можливість здійснювати покази даних патріотичних творів в інших навчальних закладах громади .

 


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь