A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

07 травня 2019 року в Горностаївському СБК відбувся прем’єрний показ патріотичних фільмів Спілки молодих кінематографістів України

Дата: 08.05.2019 14:44
Кількість переглядів: 779

07 травня 2019 року в Горностаївському СБК відбувся премєрний показ патріотичних фільмів Спілки молодих кінематографістів України  про події в зоні АТО 2014-2015 років та долі людей, які проживають на цій території.

В даному заході прийняли участь керівництво Горностаївської громади та району, працівники Горностаївського районного військового комісаріату, учасники АТО та сім’ї Білого Дениса, Шешені Вадима, Чистікова Олексія, Скупейка Артема і Горо Сергія, загиблих в зоні АТО,  учні Горностаївського ЗО № 1 та Горностаївського ЗО і працівники бюджетних установ .

З вітальним словом до присутніх в глядацькій залі  в переддень Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги виступили голова Горностаївської ОТГ Ляхно Д.В., голова райради Карпеченко С.Г. та голова райдержадміністрації Єрохін О.С. Голова районної спілки ветеранів АТО Ілляшенко П.В. вручив разом з керівництвом району та громади учасникам АТО відзнаки Президента України « За участь в ООС(АТО)».

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які здобували мир на нашій землі та рідним загиблих в зоні АТО з Горностаївської громади  вручили квіти на знак подяки за виховання справжніх Героїв України.

З вступним словом перед переглядом короткометражних фільмів «Салдатики», «Жага неба» та «Висота» виступили Пушкін Олександр- виконавчий продюсер проекту « Слава Україні-Героям слава!» та Фурдуй Олена – голова Спілки молодих кінематографістів України, які розповіли про історію створення кінострічок та надали можливість здійснювати покази даних патріотичних творів в інших навчальних закладах громади .

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь