A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ НОВОРІЧНОЇ ЯЛИНКИ

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ НОВОРІЧНОЇ ЯЛИНКИ

Традиційно, напередодні Нового року на головній площі селища відбулося святкове відкриття головної новорічної ялинки.На свято завітали дітлахи, їх батьки та всі охочі мешканці. Для них, працівниками районного будинку культури підготовлено та проведено розважально-ігрову програму. До малечі та дорослих звернулись голова Горностаївської районної державної адміністрації Олександр Єрохін та голова Горностаївської об'єднаної територіальної громади Дмитро Ляхно, які привітали присутніх. За традицією, під гучні заклики малечі, головна ялинка спалахнула яскравими кольорам і Дід Мороз та Снігуронька запросили усіх присутніх до святкового хороводу. На святі маленьким жителям селища було вручено святкові солодкі. подарунки.

09:14 04.01.2018

Відбулася чергова V сесія Горностаївської селищної ради!

Відбулася чергова V сесія Горностаївської селищної ради!

 29 листопада 2017 року відбулася чергова V сесія Горностаївської селищної ради VІІІ скликання. На порядок денний було винесено 57 питань. Під час проведення сесії було заслухано звіти в.о. старост щодо виконання сільських бюджетів за 9 місяців 2017 року, соціально - економічних програм, було внесено зміни до деяких із них. Також, було розглянуто ряд земельних питань, що стосувалися надання в оренду земельних ділянок та затвердження землевпорядних документацій. Крім того, було заслухані  питання щодо використання та внесення змін до селищного бюджету та соціально - економічної програми. І на завершення, було внесено зміни до структури апарату та штатного розпису Горностаївської селищної ради. Депутати підтримали пропозицію голови Горностаївської ОТГ Дмитра Ляхна про затвердження на посаду заступника селищного голови Сизонця Анатолія Петровича.

11:19 01.12.2017

СВЯТО ГОРНОСТАЇВСЬКОЇ СВЯТО-ПОКРОВСЬКОЇ ЦЕРКВИ

СВЯТО ГОРНОСТАЇВСЬКОЇ СВЯТО-ПОКРОВСЬКОЇ ЦЕРКВИ

У день Покрови Божої Матері Горностаївська Свято-Покровська церква відзначала своє престольне свято. Радість парафіян і гостей розділив високопреосвященніший архієпископ Новокаховський і Генічеський Філарет. Урочисто, з хлібом та сіллю зустрічали горностаївці архієпископа Філарета.  

16:26 17.10.2017

ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

День захисника України - свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. З 2015 року є державним святом і неробочим днем.

16:04 17.10.2017

Святкування 230-ї річниці Дня селища

Святкування 230-ї річниці Дня селища

Запрошуємо мешканців селища та району на святкування 230-ї річниці Дня селиша, яке відбудеться 22 вересня о 13:00 на території стадіону "Дружба". У програмі до Дня селища: - урочиста частина; - концертна програма; - спортивні змагання, конкурси; - дозвілля для дітей (атракціони); - виставка-ярмарок. Конкурси до святкування Дня селища: - квіткова композиція "Горностаївський барвограй" (осінній букет, екібана); - найсмачніша страва "По-горностаївські" (презентування її); - найдовша коса; - найсильніший гирьовик; - змагання з армреслінгу. На святковому заході виступатимуть рок-гурт "Залізна чайка" з м. Луцька та Матвій Вермієнко - співак, композитор, автор пісень, музичний продюсер. ЧЕКАЄМО ВСІХ НА ДНІ СЕЛИЩА!!!

13:27 15.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь