A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

В етнографічному музеї Горностаївської селищної ради «Світлиця баби Даші» відбулася зустріч з майстрами Горностаївської громади

В етнографічному музеї Горностаївської селищної ради «Світлиця баби Даші» відбулася зустріч з майстрами Горностаївської громади

07 листопада 2019 року в етнографічному музеї Горностаївської селищної ради «Світлиця баби Даші» відбулася зустріч з майстрами Горностаївської громади в переддень святкування Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Місцева краєзнавця та музейний працівник Горностаївського селищного Будинку культури  Ташкінова Олена Миколаївна провела невеличкий екскурс по «Світлиці баби Даші» та розповіла про пріоритетні напрямки роботи музею.

11:19 07.11.2019

Відбувся конкурс молодих спеціалістів закладів загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради  «Крок до майстерності»

Відбувся конкурс молодих спеціалістів закладів загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради «Крок до майстерності»

01 листопада 2019 року відбувся конкурс молодих спеціалістів закладів загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради  «Крок до майстерності».

14:57 01.11.2019

Веселий Хеловін

Веселий Хеловін

З кожним роком все більшої популярності набуває свято гарбуза, або Хеловін.Часто його називають святом збору врожаю. Це одне з найбільш цікавих і незвичайних свят. В цей день веселяться пірати, розбійники,відьми,чаклуни і всякі страшні монстри. Адже у них вихідний! У своє свято вони не роблять нічого поганог,стають хорошими і веселяться.

14:49 01.11.2019

30 жовтня 2019 року  відбулась робоча нарада щодо впровадження проекту «КОПи»

30 жовтня 2019 року відбулась робоча нарада щодо впровадження проекту «КОПи»

Збереження життя та здоров’я дітей – одне з пріоритетних завдань дорослих, тому 30 жовтня 2019 року  відбулась робоча нарада за участі: Сизонця А.П., заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, Кирпоти В.Я., начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту  Горностаївської селищної ради, Носенка І.В, начальника сектору реагування патрульної поліції Горностаївського відділу поліції, Баюк Г.С., інспектора з ювенальної превенції сектору превенції поліції Горностаївського відділу поліції, Любашевської І.М., медичної сестри ЗПСМ.

16:38 30.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь