A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

З 07 по 15 жовтня в читальній залі селищної центральної бібліотеки для шановних читачів та гостей експонується книжкова виставка «Слава козацька вічно жива»

З 07 по 15 жовтня в читальній залі селищної центральної бібліотеки для шановних читачів та гостей експонується книжкова виставка «Слава козацька вічно жива»

До Дня українського козацтва та Дня захисника Вітчизни в Горностаївській селищній центральній бібліотеці для шановних читачів бібліотеки та гостей Горностаївщини з 07 по 15 жовтня в читальній залі експонується книжкова виставка «Слава козацька вічно жива». Матеріали виставки несуть в собі найцікавішу інформацію про українське козацтво минулих часів та козаків сьогодення: їхні прагнення, ідеї, почуття патріотизму. Пропонуємо перегляд документальних фільмів про захисників «Добровольці Божої чоти», «Іловайськ», «Волонтери війни», «На лінії вогню», «Вантаж 200, вантаж 300», «Чорний козак».

09:35 10.10.2019

Козацькі розваги

Козацькі розваги

До Горностаївської селищної центральної бібліотеки на святкування Дня українського козацтва, Дня Захисника України, які в нашій державі відзначається 14 жовтня на свято Покрови Пресвятої Богородиці, завітали учні 8-го класу Горностаївського ЗО. Щоб розширити кругозір учнів про козацтво, популяризувати фізичну культуру та спорт, виховувати почуття дружби, колективізму, взаємовиручки бібліотекарі книгозбірні провели з учнями "Козацькі розваги".

08:57 10.10.2019

День працівників освіти

День працівників освіти

2 жовтня 2019 року в селищному Будинку культури відбулося святкування професійного свята - Дня працівників освіти. З вітальним словом виступили начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Кирпота Валентина Яківна, селищний голова Ляхно Дмитро Валерійович та заступник голови районної державної адміністрації Шум Олександр Леонідович.

10:49 03.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь