A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

З нагоди святкування Дня захисника України здобувачами освіти закладів загальної середньої освіти  переглянуто національно культурно-історичний кінопроект «Слава Україні! Героям слава!»

З нагоди святкування Дня захисника України здобувачами освіти закладів загальної середньої освіти переглянуто національно культурно-історичний кінопроект «Слава Україні! Героям слава!»

З метою виховання в підростаючого покоління почуття патріотизму до своєї Батьківщини, мотивації до служби в лавах української армії та з нагоди святкування Дня захисника України здобувачами освіти закладів загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради переглянуто національно культурно-історичний кінопроект «Слава Україні! Героям слава!».

14:33 15.10.2019

У Козачелагерській сільській бібліотеці відбулася зустріч з учасником ООС Покладом Юрієм Петровичем та сім'ями захисників

У Козачелагерській сільській бібліотеці відбулася зустріч з учасником ООС Покладом Юрієм Петровичем та сім'ями захисників

До Дня захисника України в Козачелагерській сільській бібліотеці відбулася зустріч з учасником ООС Покладом Юрієм Петровичем та сім'ями захисників. Присутні переглянули мультимедійну презентацію «України вірні сини», книжкову виставку «Хай кулі Вас минають», ознайомились з біографіями кожного захисника та заслухали спогади Поклад Ю.П. На заході звучали авторські вірші Навалової Тетяни.

14:22 15.10.2019

Відбулися урочистості та святковий концерт, присвячені Дню захисника України та Дню Українського козацтва

Відбулися урочистості та святковий концерт, присвячені Дню захисника України та Дню Українського козацтва

10 жовтня 2019 року в Горностаївському селищному Будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт , присвячені Дню захисника України та Дню Українського козацтва. З привітальною промовою до учасників ООС(АТО) і козаків Горностаївського Куреня Війська Запорозького Низового  виступили голова  селищної ради Ляхно Дмитро Валерійович та голова районної державної адміністрації Єрохін Олександр Сергійович. В своїх виступах вони висловили слова подяки нашим захисникам за мирне небо над Україною та активну участь в патріотичному вихованні молоді і збереженні національних традицій.

11:37 11.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь