A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено конкурс педагогічної майстерності молодих вихователів «Вихователь року-2018»

Проведено конкурс педагогічної майстерності молодих вихователів «Вихователь року-2018»

Відповідно плану роботи КУ «Методичний кабінет Горностаївської селищної ради Херсонської області» 20 квітня 2018 року на базі Горностаївського я/с №2 проведено конкурс педагогічної майстерності молодих вихователів «Вихователь року-2018».

14:33 23.04.2018

При відділі освіти, молоді та спорту Горностаївської селищної ради відбувся семінар для вчителів предмету «Захисту Вітчизни»

При відділі освіти, молоді та спорту Горностаївської селищної ради відбувся семінар для вчителів предмету «Захисту Вітчизни»

19 квітня 2018 року при відділі освіти, молоді та спорту Горностаївської селищної ради відбувся семінар для вчителів предмету «Захисту Вітчизни» з питань підготовки та проведення навчально-польових зборів юнаків 11-х класів закладів загальної, середньої освіти Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громади та І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

14:12 20.04.2018

Приєднались до Всеукраїнської акції "100 років милосерддя"

Приєднались до Всеукраїнської акції "100 років милосерддя"

18 квітня 2018 року комунальні заклади ОТГ «Горностаївський селищний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді"  та «Горностаївська селищна дитяча бібліотека»  приєднались до Всеукраїнської акції "100 років милосерддя".

15:39 19.04.2018

Проведено літературно-музичний захід на тему: «Солов’їна мова»

Проведено літературно-музичний захід на тему: «Солов’їна мова»

У рамках відзначення Шевченківського тижня  комунальним закладом «Селищний будинок дитячої творчості» проведено літературно-музичний захід на тему: «Солов’їна мова», до якого долучився й комунальний заклад «Горностаївський СЦСССДМ».  Фахівець із соціальної роботи Гаврилюк В. розповіла дітям про генія українського народу, великого патріота України - Тараса Шевченка.  Пошана і вдячність наповнюють серця усього людства, бо Кобзар – не тільки співець України, він митець на всі часи, на всі віки для всіх людей на землі. Було згадано нелегке дитинство та доросле життя Тараса Шевченка.

15:37 19.04.2018

Проведено спільний захід на тему: «Права дитини»

Проведено спільний захід на тему: «Права дитини»

Комунальні заклади ОТГ «Горностаївський селищний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді"  та «Горностаївська селищна дитяча бібліотека» провели спільний захід на тему: «Права дитини», в якому прийняли участь прийомні діти,  діти демобілізованих військових,  діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, а також діти внутрішньо переміщених родин. В першій частині заходу фахівець із соціальної роботи розповіла, що дитина є повноцінним членом суспільства, вона також має свої права і обов’язки. В залежності від віку дитини, законодавством передбачено різний обсяг та механізм реалізації її прав.  Другу частину заходу провели завідувач Горностаївської селищної дитячої бібліотеки Кравченко Н. та бібліотекар Віхрова А. , які на прикладі мультфільмів показали порушення прав дитини. Діти активно обговорювали свої права, що в подальшому житті забезпечить їм соціальний та правовий захист. Підсумували все «солодким столом».

15:34 19.04.2018

Проведено спільний захід на тему: «Кохання врятує світ!»

Проведено спільний захід на тему: «Кохання врятує світ!»

Комунальними закладами ОТГ «Горностаївський селищний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» та «Селищний будинок дитячої творчості» проведено спільний захід на тему: «Кохання врятує світ!». Головною метою дійства було налагодити, покращити взаєморозуміння однолітків. В першій частині заходу фахівець із соціальної роботи Гаврилюк В.С розповіла школярам про необхідність поваги,  дружби та любові до близьких, однолітків та оточуючого світу. 

15:32 19.04.2018

відбулась зустріч з орендарями земельних ділянок сільськогосподарського призначення

відбулась зустріч з орендарями земельних ділянок сільськогосподарського призначення

13 квітня 2018 року в робочому кабінеті селищного голови спільно з представниками Горностаївського віделення податкової інспекції та відділу земельних відносин селищної ради відбулась зустріч з орендарями земельних ділянок сільськогосподарського призначення. Обговорювалось питання декларування доходів отриманих від реалізації сільськогосподарської продукції. Особливо приділялась увага декларуванню одноосібникам, власникам земельних ділянок, що віддали земельні ділянки в користування, для вирощування продукції орендарям, на правах оренди. Селищний голова Дмитро Валерійович Ляхно закликав сумлінно віднестись до данного питання, адже податок від вищезазначеного доходу є безпосередньо надходженням до бюджету громади. Окрім цього начальник Горностаївського відділення податкової інспекції Юлія Георгіївна Губерук надала роз'яснення щодо терміну подання декларацій. Також обговорили питання щодо своєчасного повідомлення органу місцевого самоврядування та отримання певної довідки в разі знаходження земельних ділянок під чорним паром.

11:56 13.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь