A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Для школярів 1-4 класів всіх закладів освіти громади 19 грудня 2018 року на День Святого Миколая до Горностаївського СБК організовано перегляд дитячого мюзиклу «Вовк та семеро козенят на новий лад»

Дата: 19.12.2018 11:32
Кількість переглядів: 664

Новорічні свята – найвеселіша пора для дітлахів, коли чекаєш казку, дива і особливо подарунки. Горностаївська селищна рада також приготувала різноманітні святкові заходи для дітвори до новорічних свят. Так, вперше за ініціативою селищного голови Ляхна Д.В. організовано підвіз  школярів 1-4 класів всіх закладів освіти громади  19 грудня 2018 року  на День Святого Миколая до Горностаївського СБК на перегляд дитячого мюзиклу « Вовк та семеро козенят на новий лад», який підготували працівники Будинку культури та аматори сцени.

На території Горностаївської селищної ради проживають 167 дітей пільгових категорій, які до новорічних свят отримають солодкі подарунки від селищного голови. На урочистому запаленні ялинки 28 грудня 2018 року в центрі смт.Горностаївка 350 подарунків отримають діти, які  прийдуть на святкове дійство. На ці заходи в бюджеті громади передбачено 15 тис.грн.

Діти з малозабезпечених сімей, бездоглядні та безпритульні, а також діти з прийомних сімей та пільгових категорій громадян  отримають 363 подарунки , надані управлінням праці та соціального захисту населення для Горностаївської ОТГ.

Приємно зазначити, що малеча Горностаївської громади у ці святкові дні відчує підтримку та увагу з боку благодійників. Так, 19 грудня 2018 року всі дошкільні заклади отримали солодощі та подарунки від благодійного фонду імені Ігоря Колихаєва та від депутата Верховної Ради України УІІ скликання Миколи Дмитрука.      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь