A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

ШОУ ТАЛАНТІВ

Дата: 13.12.2018 16:33
Кількість переглядів: 474

Україна багата талановитими людьми, які своєю працею звеличують її. Це композитори і вчені, літератори і художники, співаки та інженери... І привели їх до вершин слави наполеглива праця та дитячі зіркові мрії.

         Наша школа теж багата на талановиту та обдаровану молодь. Саме тому з метою розвитку і підтримки творчих здібностей здобувачів освіти в Козаче-Лагерському закладі загальної середньої освіти імені Героя Соціалістичної Праці Квакуші М.С. відбувся вечір талантів «Зірки шкільного небосхилу». Учасники конкурсу мали змогу продемонструвати свої таланти: Бараник Олена заспівала для глядачів свою улюблену пісню, Чміль Анастасія, Красницький Євген та Баканова Дар’я прочитали напам’ять вірші, Навалов Олександр показав свою майстерність у кулінарії, Хомович Анастасія – у вишиванні, Бондарчук Валерія – у техніці ізонитки, Навалова Тетяна – у малюванні, Кулікова Вікторія та П’ятигорець Сергій - у в’язанні спицями та гачком, Віремейчик Катерина- в інструментальному жанрі, а Шворак Максим вразив усіх глядачів умінням швидко складати кубики Рубіка.  Калейдоскоп дитячих талантів доповнили вчителі, які також презентували свої захоплення. Захід  пройшов на єдиному подиху. Журі вирішило нагородити сертифікатами та подарунками усіх учасників заходу.

         Творчі перемоги та здобутки нашої шкільної здібної й талановитої молоді– це перемоги усіх: і батьків, і педагогів, і дітей. Тому ми бажаємо нашим талановитим дітям нових звершень, досягнень та перемог!

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь