A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

22 січня 2019 року  Горностаївська об’єднана територіальна громада відзначила 100 річчя Дня соборності України

22 січня 2019 року Горностаївська об’єднана територіальна громада відзначила 100 річчя Дня соборності України

22 січня 2019 року  Горностаївська об’єднана територіальна громада відзначила 100 річчя Дня соборності України. В залі засідань Горностаївської селищної ради відбулися урочистості та святковий концерт , присвячений цій знаменній даті. З вітальним словом виступили голова Горностаївської ОТГ Ляхно Дмитро Валерійович та голова Горностаївської  райдержадміністрації Єрохін Олександр Сергійович. В своїх виступах вони зазначили, що  головний урок Злуки – це усвідомлення того, що тільки в єдності сила і перемога. День соборності назавжди буде джерелом упевненості у нашому кращому майбутті, що зросла і зміцніла у віковій визвольній боротьбі українського народу. В кінці виступу підкреслили, що молодому поколінню потрібно   плекати все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви покладені на вівтар незалежності, соборності, державності.

16:42 22.01.2019

Рій "Горностай" 19 січня 2019 року прийняв участь в інтелектуальній грі брей-ринг "Різдвяний калейдоскоп"

Рій "Горностай" 19 січня 2019 року прийняв участь в інтелектуальній грі брей-ринг "Різдвяний калейдоскоп"

Рій "Горностай" Горностаївського закладу дошкільної, повної загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради Херсонської області 19 січня 2019 року прийняв участь в інтелектуальній грі брей-ринг "Різдвяний калейдоскоп" серед вихованців гуртків закладів освіти Херсонської області на базі опорного закладу навчально-виховного комплексу "Чаплинська школа-гімназія" Чаплинської селищної ради. Здобувачі освіти отримали масу задоволень у цій зустрічі.

10:00 21.01.2019

16 січня увесь український народ в скорботі низько схиляє голови перед захисниками Донецького аеропорту та вшановує пам’ять загиблих побратимів

16 січня увесь український народ в скорботі низько схиляє голови перед захисниками Донецького аеропорту та вшановує пам’ять загиблих побратимів

16 січня увесь український народ в скорботі низько схиляє голови перед захисниками Донецького аеропорту та вшановує пам’ять загиблих побратимів. Горностаївська селищна центральна бібліотека запрошує ознайомитись з  книжковою виставкою «Вічна пам’ять Героям оборони Донецького аеропорту» та переглянути документи героїчної оборони, яка стала символом незламності та мужності українських військових, яка тривала 242 дні: з 26 травня 2014 року по 22 січня 2015 року.

09:42 17.01.2019

Члени клубу «Книгоман» провели фольклорні посиденьки та майстер - клас «Лялька – мотанка власноруч»

Члени клубу «Книгоман» провели фольклорні посиденьки та майстер - клас «Лялька – мотанка власноруч»

На свято Маланки бібліотекарі Горностаївської селищної центральної бібліотеки зустрічали членів клубу «Книгоман» на фольклорні посиденьки та майстер - клас «Лялька – мотанка власноруч». Родзинкою цього свята стало щедрування. Щедрувальників було багато: селищний голова Горностаївської селищної ради Д.В.Ляхно, читачі бібліотеки: О.Філюк та С.Сривкін. Бібліотекарі та гості з радістю приймали щедрувальників, адже, вважалося, що разом із ними в оселю приходить щастя, благодать і благополуччя.

11:25 15.01.2019

31 грудня 2018 року  у Великоблаговіщенському СБК відбувся показ вистави

31 грудня 2018 року у Великоблаговіщенському СБК відбувся показ вистави

Горностаївська селищна рада весело відзначила новорічні свята по всім населеним пунктам громади , але особливо яскраво новорічні заходи відбулися у Великоблаговіщенському старостинському окрузі.

11:47 14.01.2019

Відбулась Спартакіада працівників закладів загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради

Відбулась Спартакіада працівників закладів загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради

Сьогодні, 10 січня 2019 року, на базі комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» відбулася спартакіада працівників закладів загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради.

18:25 10.01.2019

АНДРІЙ ГОРДЄЄВ: «2018 рік був для Херсонщини успішним і результативним»

АНДРІЙ ГОРДЄЄВ: «2018 рік був для Херсонщини успішним і результативним»

Дорогі земляки! Рік, що минає, для Херсонщини й України в цілому був повен викликів як внутрішнього, так і зовнішнього характеру. Проте це не зламало наш український дух, а навпаки ми стали ще згуртованішими. Саме ця єдність людей дозволиланам подолати труднощі. І разом з цим, ми крок за кроком нарощували економічний потенціал області та залучали інвестиції у регіон.

15:42 08.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь