A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

АФГАНІСТАН  - ТО БІЛЬ І СМУТОК…

АФГАНІСТАН - ТО БІЛЬ І СМУТОК…

З метою національно - патріотичного виховання та з нагоди 30 – річчя виведення військ з Афганістану у Горностаївському ЗО №1 імені Героя Радянського Союзу Цвіка С.С. пройшла відкрита виховна година «Афганістан – то біль і смуток, чиєсь обірване життя…». У заході взяли участь здобувачі освіти 7 – 8 класів та голова Горностаївської спілки ветеранів Афганістану (воїнів – інтернаціоналістів) Ступак Володимир Петрович та військовий капелан Пономарьов Анатолій Миколайович. На заході присутні мали змогу переглянути виставку фото «Солдат війни не обирає» та книжкову виставку «Афганістан. Як довго ця війна тривала».

17:01 19.02.2019

ТИЖДЕНЬ ІНОЗЕМНОЇ ФІЛОЛОГІЇ

ТИЖДЕНЬ ІНОЗЕМНОЇ ФІЛОЛОГІЇ

11 лютого 2019 року у Горностаївському ЗО №1 імені Героя Радянського Союзу Цвіка С.С. стартував Тиждень іноземної філології (голова МО Філіпська О.М.).

16:59 19.02.2019

До Дня закоханих проведено розважальне шоу "СУПЕРІНТУЇЦІЯ"

До Дня закоханих проведено розважальне шоу "СУПЕРІНТУЇЦІЯ"

14 лютого 2019 року в Козаче-Лагерському закладу початкової, базової середньої освіти імені Героя Соціалістичної Праці Квакуші Миколи Степановича Горностаївської селищної ради до Дня закоханих проведено розважальне шоу "СУПЕРІНТУЇЦІЯ".

13:45 19.02.2019

У Козаче – Лагерській сільській бібліотеці  бібліотекарем Т.Чміль було проведено вечір – вшанування: воїнів-інтернаціоналістів

У Козаче – Лагерській сільській бібліотеці бібліотекарем Т.Чміль було проведено вечір – вшанування: воїнів-інтернаціоналістів

15 лютого український народ щорічно віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилось пройти вогняний шлях бойових дій в Афганістані та інших країнах.

10:37 19.02.2019

На базі Горностаївського ЗО № 1 створено центр по підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання

На базі Горностаївського ЗО № 1 створено центр по підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання

На виконання заходів з реалізації обласного освітнього проекту «Крок до ВИШу», затверджених наказами Департаменту освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації від 18 грудня 2018 року № 341, від 30 січня 2019 року № 18 «Про затвердження мережі центрів по підготовці до ЗНО» на базі Горностаївського закладу повної загальної середньої освіти № 1 імені Героя Радянського Союзу Цвіка С.С. Горностаївської селищної ради створено центр по підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання (далі – Центр по підготовці до ЗНО) з наступних навчальних предметів – української мови та літератури, історії України, географії.

16:52 18.02.2019

Налагоджена комунікація з органами місцевого самоврядування, як запорука своєчасного надання правових послуг

Налагоджена комунікація з органами місцевого самоврядування, як запорука своєчасного надання правових послуг

Каховський МЦ з надання БВПД розпочав свою роботу 01 липня 2015 року. До його складу входить 9 бюро, а його юрисдикція розповсюджується на 9 районів області, а саме: Великолепетиський, Верхньорогачицький, Генічеський, Горностаївський, Іванівський, Новотроїцький, Нижньосірогозький, Новокаховський, Чаплинський в яких знаходяться його відокремлені відділи - бюро правової допомоги.

14:32 18.02.2019

Стрітення

Стрітення

15 лютого відзначаємо одне з дванадцяти християнських свят – Стрітення Господнє -  саме в цей день немовля Ісуса принесли в Єрусалимський храм, де його зустрів старець Симеон. У цей день, за народним повір’ям, зима зустрічається з весною. З давніх – давен Стрітення чекали з особливим нетерпінням і урочисто відзначали, а тому приурочували до цього свята чимало звичаєвостей як церковних, так і побутово – господарських.

14:48 15.02.2019

Відбулася презентація автобіографічної книги колишнього першого секретаря Горностаївського районного комітету партії   Миколи Стукана

Відбулася презентація автобіографічної книги колишнього першого секретаря Горностаївського районного комітету партії Миколи Стукана

В комунальній установі «Горностаївська селищна центральна бібліотека» відбулася презентація автобіографічної книги колишнього першого секретаря Горностаївського районного комітету партії   Миколи Стукана з автографом автора  «На зламі часів. Спогади». Запрошуємо до бібліотеки на ознайомлення з книгою.

14:41 15.02.2019

Проведено нараду для директорів закладів дошкільної освіти Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громади

Проведено нараду для директорів закладів дошкільної освіти Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громади

15 лютого 2019 року  на базі        відділу освіти, молоді та спорту Горностаївської селищної ради спільно з комунальною установою «Методичний  кабінет  Горностаївської селищної  ради  Херсонської  області» проведено нараду для директорів закладів дошкільної освіти Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громади.

14:39 15.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь