A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

"Запрошуємо у світ книги"

Дата: 23.10.2019 16:42
Кількість переглядів: 431

"Запрошуємо у світ книги"

Сьогодні в селищній дитячій бібліотеці пройшла екскурсія для учнів 2 класу Червоноблагодатненського ЗО під назвою "Запрошуємо у світ книги". Маленькі читачі вперше завітали в чарівну оселю дитячої книги,яка не залишає жодну дитину байдужою. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів.

Книг тут, звісно не бракує - енциклопедії, казки, оповідання, довідники. Наталія Кравченко зазначила, що книга в житті людини має величезне значення. І якщо діти хочуть дружити з книгою,необхідно обережно ставитися до неї,берегти її ,і вона розповість багато цікавого. Ведуча заходу проінформувала, що у бібліотеці є чимало дитячих періодичних видань, серед яких : "Колосочок","Умійко" ,"Розумашки", "Карамельки" та інші.

Діти з захопленням слухали завідуючу бібліотеки, відповідали на її запитання. Маленьким читачам прийшлися до вподоби настільні та рухливі ігри.

Весело та радісно було цього дня у бібліотеці. Усім дуже сподобалася цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від маленьких користувачів.

Завітайте до бібліотеки і ви отримаєте задоволення та гарний настрій. Будемо раді бачити усіх бажаючих! У бібліотеці можна робити все: читати, малювати, спілкуватися через інтернет, грати в ігри і гарно проводити свій час.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь