A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Горностаївська громада розпочинає планову обрізку гілок та кущів

Дата: 16.10.2019 15:18
Кількість переглядів: 531

Фото без опису

Керуючись п. 44 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 5, 10, 34 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», селищна рада затвердила рішенням сесії № 799 від 27 лютого 2019 року «Правила благоустрою територій населених пунктів Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громади», в яких також визначено правила і порядок утримання в належному стані територію.

Четвертим розділом правил «Порядок утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та інших об’єктів населених пунктів Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громади» визначено, що:

- 4.3. Суб'єкти у сфері благоустрою – органи державної влади та органи місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації, органи самоорганізації населення та громадяни,  які в обов’язковому порядку прибирають як прилеглу, так і закріплену на підставі договору територію;

- 4.11.Прибирання територій приватної забудови здійснюється їх власниками (орендарями) в межах домоволодінь до початку проїзної частини вулиці.

Сьомим розділом правил «Утримання та охорона зелених насаджень» визначено, що:

  • 7.1. Утримання та охорона зелених насаджень населених пунктів громади є громадським обов’язком кожного жителя;
  • Своєчасне обрізання гілок та прибирання їх в охоронній зоні струмопро-відних мереж, а також тих, що закривають найменування вулиць та номерні знаки будинків, забезпечують власники (балансоутримувачі) житлових будинків та власники електричних мереж.

Враховуючи вищенаведену інформацію та інші правила благоустрою територій населених пунктів адміністрація селищної ради просить жителів громади в терміновому порядку до кінця жовтня 2019 року розпочати обрізку дерев та кущів, які знаходяться біля домоволодіння і підлягають санітарній обрізки (сухостій), а також ті, які виходять на проїжджу частину дороги та заважають ходити мешканцям громади і їздити різному автотранспорту.

В разі невиконання вимог «Правила благоустрою територій населених пунктів Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громади» з 28 жовтня 2019 року комунальні підприємства громади розпочнуть планову обрізку гілок та кущів, які виходять на проїжджу частину дороги та заважають ходити мешканцям громади і їздити різному автотранспорту, залишки будуть забрані для на комунальні потреби.

Також доводимо до Вашого відому, що Правила містять загальнообов’язкові для виконання норми на території населених пунктів Горностаївської об’єднаної територіальної громади, за порушення яких передбачена відповідальність згідно норм чинного законодавства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь