Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні

Вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

08:32 21.02.2018

Горностаївщина попрощалась із загиблим воїном

Горностаївщина попрощалась із загиблим воїном

30 січня під час виконання бойового завдання на Сході України, поблизу населеного пункту Талаківка, що на Донеччині загинув 22-річний Артем Скупейко, старший матрос, снайпер -розвідник 36 бригади морської піхоти. Народився хлопець та прожив більшість свого життя в смт.Горностаївка, тут закінчив Загальньоосвітню школу №1 у 2012 році. Післі закінчення школи вирішив вступити до лав збройних сил України, спочатку на строкову, а вже згодом на службу за контрактом. За час проходження служби отримав дві нагороди: "За оборону Маріуполя" та "За участь в антитерористичній операції". Третю нагороду, "Орден мужності ІІІ ступеня" отримав вже посмертно. Рідні, друзі, знайомі та односельці провели воїна в останню путь 1 лютого. У Артема залишились мати, бабуся та молодша сестра. Селищна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна пам'ять воїнові! Ми пам'ятаємо його подвиг!

08:57 05.02.2018

Селищна рада зустріла маленьких гостей зі святковими привітаннями

Селищна рада зустріла маленьких гостей зі святковими привітаннями

15 січня на честь свята старого Нового року та щедрої вечері з піснями та щедрівками  до будівлі Горностаївської селищної ради завітали вихованці Горностаївського ясла-садочу "Квіточка". Дзвінкий дитячий гомін і спів додав усім святкового настрою. Працівники апарату селищної ради подякували дітлахам та вихователям дошкільного закладу за щирі вітання та вручили солодкі подарунки.

15:34 26.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь