Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Вітання з Днем захисника та захисниць України, Днем Українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та Днем ветерана!

Дата: 01.10.2024 11:14
Кількість переглядів: 29

Дорогі земляки!

Прийміть щирі вітання із Днем захисника та захисниць України, Днем Українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та Днем ветерана!

Ідея заступництва Божої Матері – захисниці від ворогів – має глибоке коріння. Пресвяту Богородицю дуже шанували козаки, а Покрова для них була одним із найвеличніших свят, за що й отримала другу назву – Козацька Покрова. Козацькі традиції бережуть і розвивають сучасні захисники і захисниці України.

Це свято – ще одна можливість подякувати Силам оборони України та ветеранам. Наша подяка – не щось абстрактне і безособове, адже в кожного з нас є рідні, друзі, колеги, котрі стоять чи стояли на захисті нашої країни і свободи.

Нехай Покрова Пресятої Богородиці й надалі оберігає наш люд, наших воїнів та державу!

Бажаємо Вам дорогі ветерани, захитники та захистниці миру, злагоди, віри, сили, мужності та відваги у військовій службі в ім'я єдиної, суверенної та незалежної України. Душевного спокою й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх справах та починаннях.

У цей день схиляємо голови перед пам’яттю Героїв громади та країни, які віддали своє життя за нашу благословенну землю. Низький уклін родинам загиблих.

Зі святом! Слава Україні! Героям слава! Віримо в ЗСУ!

Молимося за здоров’я кожного Захисника та Захисниці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь