A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Податкова інформує

Дата: 16.02.2022 08:29
Кількість переглядів: 442

Фото без опису

Власники нерухомості сплатили до місцевих бюджетів Херсонщини майже 20 мільйонів гривень

 

         За січень 2022 року до місцевого бюджету Херсонщини надійшло майже 20 млн гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Надходження перевищили показник відповідного періоду минулого року на 5,8 млн гривень або 41%. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим місцевим засобам масової інформації.

         Платники – юридичні особи сплатили майже 18,7 млн гривень, що на 4,8 млн гривень більше, ніж за перший місяць попереднього року. Громадяни перерахували 1,3 млн гривень, чим наростили сплату податку на нерухомість до аналогічного періоду минулого року більше, ніж у 4 рази.

         Нагадаємо, що згідно з вимогами Податкового кодексу України, громадяни сплачують податок упродовж 60 днів з дня вручення податкового повідомлення – рішення відповідно до встановленої форми, в якому зазначається сума податку та яке орган державної податкової служби надсилає громадянину.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в інтернет-просторі:

https://kherson.tax.gov.ua, https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol, https://www.youtube.com/channel/UCl_DYRBwDo1bmt_7Guq9wxg?view_as=subscriber.

 

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

  • Місцеві бюджети Херсонщини у січні отримали
    понад 298 мільйонів гривень ПДФО

 

Платники Херсонщини упродовж січня 2022 року направили до місцевих бюджетів понад 298 млн гривень податку на доходи фізичних осіб (ПДФО). Порівняно з показниками січня 2021 року надходження збільшилися на понад 40,1 млн гривень.

Найбільше − майже 110,7 млн гривень, було сплачено до бюджету Херсонської міської територіальної громади. Про це повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Податок на доходи фізичних осіб безпосередньо залежить від розміру заробітної плати, яку офіційно отримують працевлаштовані працівники. Саме тому з метою захисту державних соціальних гарантій для громадян фахівці податкової служби спільно з місцевими органами влади постійно здійснюють заходи з питань легалізації трудових відносин, спілкуються з роботодавцями, роз'яснюють норми законодавства щодо офіційного оформлення найманих працівників та мінімального рівня заробітної плати і спонукають до їх дотримання.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь