Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ – ЗНАВЦІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ!

Дата: 03.02.2022 08:52
Кількість переглядів: 495

Фото без опису

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ – ЗНАВЦІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ!

Учні закладів повної загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради постійно беруть участь у різноманітних інтелектуальних  конкурсах  та змаганнях, у яких не лише підтверджують рівень знань, а й поглиблюють знання, розвивають  здібності та інтерес до вивчення предметів, розширюють світогляд.  Скажімо, 26 січня дистанційно на платформі Zoom відбувся ІІІ (обласний етап ХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (далі – Конкурс), що традиційно стартує 9 листопада, в День української писемності та мови та має на меті сприяння утвердженню державного статусу української мови, виховання пошани до культури і традицій українського народу.

З-поміж 118 учасників обласного етапу були й  учні 3-11 класів закладів освіти Горностаївської селищної ради - переможці  ІІ етапу Конкурсу.  Наші юні мовознавці успішно представили Горностаївщину,  продемонструвавши гарну підготовку до Конкурсу та високу обізнаність в царині рідного слова. Результати порадували, і вдвічі відрадніше, що для трьох учнів вони стали переможними. Зокрема, Дипломом І ступеня нагороджено Валентину Задерей, ученицю 4 класу Заводівського закладу дошкільної, повної загальної середньої освіти (вчитель Алла Данилівна Жолоб), Дипломами ІІ ступеня – Юрія Ковальова, учня 5 класу ліцею № 1 (вчитель Наталія Василівна Козлова) та Єву Герез, ученицю 11 класу ліцею № 1 (вчитель Лариса Володимирівна Маринка).  Ці учні візьмуть участь у фінальному етапі Конкурсу.  Окрім того,  за загальнокомандним рейтингом заклади освіти Горностаївської селищної ради посіли ІV місце з-поміж здобувачів освіти 29 територіальних громад області, які взяли участь у Конкурсі.

Ми пишаємося нашими учнями і дякуємо їм та їхнім педагогам за ґрунтовні знання з української мови, бажання розвивати здібності та популяризувати рідне слово з-посеред молоді.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь