A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ – ЗНАВЦІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ!

Дата: 03.02.2022 08:52
Кількість переглядів: 458

Фото без опису

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ – ЗНАВЦІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ!

Учні закладів повної загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради постійно беруть участь у різноманітних інтелектуальних  конкурсах  та змаганнях, у яких не лише підтверджують рівень знань, а й поглиблюють знання, розвивають  здібності та інтерес до вивчення предметів, розширюють світогляд.  Скажімо, 26 січня дистанційно на платформі Zoom відбувся ІІІ (обласний етап ХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (далі – Конкурс), що традиційно стартує 9 листопада, в День української писемності та мови та має на меті сприяння утвердженню державного статусу української мови, виховання пошани до культури і традицій українського народу.

З-поміж 118 учасників обласного етапу були й  учні 3-11 класів закладів освіти Горностаївської селищної ради - переможці  ІІ етапу Конкурсу.  Наші юні мовознавці успішно представили Горностаївщину,  продемонструвавши гарну підготовку до Конкурсу та високу обізнаність в царині рідного слова. Результати порадували, і вдвічі відрадніше, що для трьох учнів вони стали переможними. Зокрема, Дипломом І ступеня нагороджено Валентину Задерей, ученицю 4 класу Заводівського закладу дошкільної, повної загальної середньої освіти (вчитель Алла Данилівна Жолоб), Дипломами ІІ ступеня – Юрія Ковальова, учня 5 класу ліцею № 1 (вчитель Наталія Василівна Козлова) та Єву Герез, ученицю 11 класу ліцею № 1 (вчитель Лариса Володимирівна Маринка).  Ці учні візьмуть участь у фінальному етапі Конкурсу.  Окрім того,  за загальнокомандним рейтингом заклади освіти Горностаївської селищної ради посіли ІV місце з-поміж здобувачів освіти 29 територіальних громад області, які взяли участь у Конкурсі.

Ми пишаємося нашими учнями і дякуємо їм та їхнім педагогам за ґрунтовні знання з української мови, бажання розвивати здібності та популяризувати рідне слово з-посеред молоді.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь