Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Діти дуже люблять зимові свята! Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в чарівну атмосферу радості і веселощів, а потім знайти під ялинкою довгоочікуваний подарунок.

Дата: 20.12.2021 13:56
Кількість переглядів: 926

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Діти дуже люблять зимові свята! Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в чарівну атмосферу радості і веселощів, а потім знайти під ялинкою довгоочікуваний подарунок. Відкриває новорічні свята – День Святого Миколая. Бо саме цього дня Святий Миколай приходить до кожної дитини й кладе під подушку свій дарунок. Особливо очікуване це свято для тих діток, кому потрібна особлива увага та турбота.

  За доброю традицією в Центрі культури та дозвілля Горностаївської селищної ради святкували День Святого Миколая, на який було запрошено учнів 1 – го та 2 – го класу Горностаївського ЗО, для них Янголи, Зимонька  та добрий  Миколай провели годину гарного настрою «Забілів снігами гай, йде Святий Миколай». Дітвора весело розважалася: танцювали, співали, брали участь у різноманітних конкурсах та слухали веселі пісні зразкової вокальної студії «Ластівочка».

Наприкінці заходу всі учасники отримали солодощі та позитивні емоції.  Вітаємо всіх з прийдешнім святом та бажаємо міцного здоров’я, щастя та святкового настрою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь