Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Шановні військовослужбовці громади, працівники Збройних Сил України, учасники АТО та ветерани війн!

Дата: 06.12.2021 09:59
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

 

Шановні військовослужбовці громади, працівники Збройних Сил України, учасники АТО та ветерани війн!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Збройних Сил України!

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють величну мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога. І цим виправдовують довіру громадян до своїх захисників.

Саме на боєздатні Збройні Сили покладають надії мільйони українців, які так мріють про мир, процвітання країни та її славу! І ці мрії обов’язково стануть реальністю, адже наш народ має свою історію та ментальність, а з тим і своє військо, яке гордо відстоювало право на недоторканність та незалежність держави від будь-якого загарбника!

6 грудня — це також день пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів, дідів та сучасників в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

Ми дякуємо матерям, які виховали синів і дочок, котрі сміло вдягнули військову форму, обравши професію захисника, і в умовах війни на передовій боронять нашу землю!

Щиро вітаємо з професійним святом усіх, хто зі зброєю в руках стоїть на сторожі України. Ви стали спадкоємцями високої слави українського козацтва та героями своєї Батьківщини. Бажаємо вам сил, здоров'я, добра у родинах та сімейного затишку, а нам усім миру і спокою на всій українській землі.

Слава Україні!

Слава її Збройним Силам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь