A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

До уваги громадян Горностаївської та Костянтинівської територіальних громад!

Дата: 21.09.2021 09:11
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

Шановні громадяни – власники та користувачі земельних ділянок, земельних часток (паїв), власники нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки Горностаївська ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі ПОВІДОМЛЯЄ, що граничний термін сплати плати за землю за 2021 рік та податку на нерухоме майно за 2020 рік сплинув 29 серпня 2021 року. При цьому, є громадяни, які з певних причин своєчасно не сплатили податкові зобов’язання з зазначених платежів, що призвело до втрат бюджетів Горностаївської та Костянтинівської територіальних громад.

          Звертаємося до громадян з проханням терміново сплатити податкові зобов’язання по майновим податкам. Сплату податкових зобов’язань з земельного податку, орендної плати за земельні ділянки, податку на нерухоме майно, які визначені податковим повідомленням-рішенням Головного  управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, можна здійснити через установи банків, поштові відділення та Електронний кабінет платника.

          У разі виникнення питань про уточнення сум нарахованого земельного податку, орендної плати за земельні ділянки  та по податку на нерухоме майно, Вам необхідно звернутись до Горностаївської ДПІ за адресою: смт Горностаївка, вул. Торгова, 4 або зателефонувати за номерами телефонів (05544) 4-17-51, 4-11-35.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь