A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Чи збільшується розмір екоподатку, якщо у платника перевищення затверджених лімітів на утворення та розміщення відходів? Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відповідає на питання платників податк

Дата: 05.08.2021 09:41
Кількість переглядів: 654

У Нижніх Сірогозах шахраї пропонують «домовитися» щодо ревізій

                                                                      

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі продовжує інформувати про діяльність організованих груп шахраїв у Херсонській області.

Другий день поспіль група невідомих у складі, як мінімум, двох осіб намагається виманити кошти у суб’єктів господарювання Нижньосірогозької громади. Схема їх роботи проста. Спочатку невідома особа, що представляється заступником начальника Нижньосірогозької ДПІ, з номеру 094-490-15-71, телефонує бізнесменам громади та повідомляє, що зараз їм потрібно зателефонувати начальнику ДПІ Пилипець Маргариті Сергіївні.

Далі, невідома жінка, користуючись номером мобільного телефону 095-211-16-43, видає себе за начальника Нижньосірогозької ДПІ та повідомляє, що наразі податківці з Херсону проводитимуть перевірки діяльності місцевих платників податків. До їх планів входить аудит саме цього підприємства. Але, звісно, можна домовитись і змінити перелік підприємств для ревізії. Для цього потрібно надати допомогу у кілька тисяч гривень, які необхідно перерахувати на платіжну карту.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі вкотре наголошує на неможливості та неприйнятності випадків вимагання неправомірної вигоди працівниками ДПС. Будьте уважними, ні в якому разі не піддавайтесь на провокації шахраїв та не перераховуйте їм кошти! У разі отримання схожих пропозицій звертайтесь із заявами до підрозділів Національної поліції.

Податкова служба області висловлює подяку платникам податків регіону за небайдужість і відповідальне ставлення до дотримання норм законодавства.

Нагадуємо: повідомити про корупційні правопорушення, в яких задіяні працівники Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, можна за номером телефону 0552-427680 або на адреси електронних поштових скриньок kherson.vzvk@tax.gov.ua та kherson.vp@tax.gov.ua.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь