A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 23.06.2021 10:00
Кількість переглядів: 371

Виконавчий комітет Горностаївської селищної ради інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування провулку та вулиць населених пунктів Горностаївської селищної ради: смт.Горностаївка – провулок Колгоспний; с.Каїри – вулиця Колгоспна; с.Козачі Лагері – вулиця Піонерська; с.Красне – вулиця Фрунзе; с.Лопатки – вулиця Московська; с.Ольгине – вулиця Колгоспна.

Пропозиції (зауваження) щодо нових назв подаються у письмовій чи усній формі на поштову адресу: вул.Покровська, 145 смт.Горностаївка та на електронну поштову скриньку селищної ради: selihnarada@ukr.net, із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає,  у строк до 18.08.2021 року. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються та не розглядаються.

Організатор громадського обговорення – комісія з питань перегляду топонімічних назв вулиць, провулків, площ, парків, скверів, споруд тощо, розташованих на території населених пунктів Горностаївської селищної ради.

Громадське обговорення заплановано провести у формі зборів (зустрічей) з мешканцями вулиць в строк до 18.08.2021 року. Про час і місце проведення зборів (зустрічей) буде повідомлено додатково шляхом розміщення повідомлення  на вебсайті селищної ради та в громадських місцях населених пунктів.

Відповідальними особами за проведення громадського обговорення є селищний голова та старости (тел. 4-12-49). Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні в газеті «Сільські новини» в строк до 03.09.2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь