A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Фонд соціального страхування України інформує

Дата: 03.06.2021 15:52
Кількість переглядів: 366

Фото без опису

Каховське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області посилює роботу з реалізації прав застрахованих осіб і потерпілих на виробництві на медико-соціальні                    послуги.

 

       21 травня 2021 року в управлінні виконавчої дирекції Фонду в Херсонській області відбулась нарада з питань лікування застрахованих осіб в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладах та надання медико-соціальних послуг потерпілим на виробництві від нещасного випадку на виробництві. Зокрема наголошувалось на низький рівень направлення застрахованих осіб на реабілітаційне лікування на протязі січня-травня поточного року.

       По Каховському відділенню Фонду, за вказаний період, оздоровились 4 застраховані особи.

      Нагадаємо, направлення на реабілітаційне лікування за кошти Фонду соціального страхування України, відбувається зі стаціонару закладу охорони здоров’я на підставі висновку лікарсько-консультативної комісії щодо потреби хворого в подальшому лікуванні в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу, про що лікувальний заклад повинен повідомити робочий орган Фонду. Спеціаліст робочого органу Фонду запропонує застрахованій особі, що перебуває на лікуванні, на її вибір, санаторно-курортний заклад, відповідно до медичних показань,для продовження лікування в його реабілітаційному відділенні. Застрахована особа з порушенням перебігу вагітності може направлятись в реабілітаційне відділення санаторно-курортного закладу безпосередньо із жіночої консультації.

      Постановою Фонду соціального страхування України від 29.01.2021 №3 затверджені граничні розміри витрат на відшкодування вартості одного ліжко-дня лікування в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу для застрахованої особи або члена її сім’ї (дитини у супроводі одного із застрахованих батьків або застрахованої особи, яка їх замінює(опікуна, піклувальника) на 2021 рік в сумі 679 грн.

     Каховське відділення Фонду соціального страхування України в Херсонській області  запрошує до співпраці заклади охорони здоров’я Каховського району з питань реабілітації застрахованих осіб з метою зниження росту захворюваності.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь