A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Увага! Змінено режим роботи центрів обслуговування платників

Дата: 14.01.2021 09:49
Кількість переглядів: 266

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі повідомляє, що центри обслуговування платників працюють з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. (у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.) з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв., та з технічними перервами для санітарної обробки та провітрювання кожні дві години на 10 – 15 хв. Напередодні святкових і неробочих днів тривалість роботи скорочується на одну годину.

          Важливо! З 10 год. 00 хв до 12 год. 00 хв. – пріорітетний час прийому громадян похилого віку та осіб з інвалідністю.

          Податкова рекомендує платникам утриматися від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби. Особливо, якщо проблему, з якою платник збирається звернутися до ЦОП, можна вирішити дистанційно (онлайн або поштою).

          За допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження 2 МБ).

          Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

          Якщо ж причина звернення невідкладна і потребує обов’язкового відвідування ЦОП, просимо платників здійснити попередній запис за телефоном відповідного ЦОП та при відвідуванні дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо зменшення впливу та передачі гострих респіраторних вірусних інфекцій.

          Контакти центрів обслуговування платників розміщено за адресою: https://kherson.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/. .

          Просимо із розумінням ставитись до ситуації, приносимо вибачення за можливі незручності.

Про особливості використання єдиного рахунку

          Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що з 1 січня 2021 року запроваджується єдиний рахунок для сплати податків. Єдиний рахунок не використовується для сплати грошових зобов’язань та/або податкового боргу:

  • з податку на додану вартість та акцизного податку з реалізації пального та спирту етилового (вже працюють спеціальні системи електронного адміністрування для цих податків),
  • частини чистого прибутку (доходу) державними та комунальними підприємствами та їхніми об’єднаннями.

          Також передбачено, що єдиний рахунок для сплати податків, зборів та єдиного внеску відкривається як не бюджетний та буде віднесений до рахунків зі спеціальним режимом використання.

          Повідомлення про використання або відмову від використання єдиного рахунку подається платником в електронній формі через Електронний кабінет у порядку, встановленому ст. 42-1 ПКУ.

          У випадку, якщо платник має відокремлені підрозділи, повідомлення про використання або про відмову від використання єдиного рахунку подається таким платником за кожним відокремленим підрозділом.

          Платник має право повідомити про використання або про відмову від використання єдиного рахунку один раз протягом календарного року. Використання єдиного рахунку платником розпочинається з робочого дня, що настає за днем подання ним повідомлення про використання такого рахунку.

          У разі повідомлення про відмову від використання єдиного рахунку, виключення такого платника з реєстру відбудеться з 1 січня календарного року, що настає за роком, в якому було подано повідомлення про відмову від використання єдиного рахунку.

                                                             Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь