A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Для участі у конкурсному відборі інвестиційних програм (проектів) Горностаївською селищною радою підготовлено та подано на розгляд регіональній комісії три проекти на загальну суму 20,417млн. грн.

Дата: 28.09.2020 11:35
Кількість переглядів: 689

Фото без опису

Для участі у конкурсному відборі інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2021 році Горностаївською селищною радою підготовлено та подано на розгляд регіональній комісії три проекти на загальну суму 20,417млн. грн., а саме: «Утеплення (реконструкція) будівлі Ліцею №1 Горностаївської селищної ради Херсонської області за адресою: смт. Горностаївка, вул. Покровська, 141»; «Термомодернізація будівлі корпусу (літ. А, АІ) Ольгинського закладу повної загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради Херсонської області за адресою: пров. Шкільний,3, с. Ольгине, Горностаївський район, Херсонська область. Реконструкція» та « Будівництво мультифункціонального спортивного майданчика на стадіоні «Дружба» в смт Горностаївка  Херсонської області ».

 Згідно положення у відборі беруть участь підготовлені в установленому законодавством порядку інвестиційні програми і проекти, які відповідають завданням, визначені Державною стратегією регіонального розвитку на період до 2027 року, та технічним завданням(перелік технічних завдань) на інвестиційні програми і проекти, що включені до плану заходів з реалізації у 2021 – 2023 роках Стратегії розвитку Херсонської області на період 2021 – 2027 років, а також місцевим   Стратегіям  розвитку.

Інвестиційні програми і проєкти, які пропонуються для участі у конкурсі повинні відповідати критеріям, визначеним постановою Кабінету Міністрів України від 18 березня 2015 року № 196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» (зі змінами).

Основними умовами конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів є їх відповідність таким критеріям:

1) для інвестиційних програм і проєктів, які передбачають будівництво, — наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проєктної документації; 

2) календарний план реалізації становить від одного до трьох років;

3) співфінансування з місцевих бюджетів на рівні не менше 10 відсотків;

4) спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються бюджетні кошти, забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів;

5) загальна кошторисна вартість проєктів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) понад 5000 тис. грн, а для інших проєктів - понад 1000 тис. гривень.

Для участі в конкурсі проєкти мають бути розроблені згідно із формою інвестиційної програми і проєкту регіонального розвитку, що може реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР, затвердженій наказом Мінрегіону від 24.04.2015 №80 та містити перелік відповідної документації.

Для проєктів будівництва, реконструкції або капітального ремонту є обов’язковим подання:

  • зведеного кошторисного розрахунку;
  • звіту за результатами експертизи проєктів будівництва;
  • акту (наказ, розпорядження, рішення) про затвердження проєктної документації;
  • класу наслідків (відповідальності);
  • документів щодо форми власності, та підтвердження залишкової вартості (для всіх проєктів);
  • копії рішень про утворення об'єднаної територіальної громади (для проєктів, які впроваджуються як підтримка добровільно об’єднаних територіальних громад).

Заявниками можуть бути такі суб’єкти:

  • центральні та місцеві органи виконавчої влади;
  • органи місцевого самоврядування;
  • агенції регіонального розвитку, створені відповідно до Закону України «Про засади державної регіональної політики» (далі - агенції регіонального розвитку), - за винятком проектів нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту.

 Детально ознайомитися з умовами та вимогами до конкурсу можна на сайті Міністерства розвитку громад та територій України за посиланням  https://new.dfrr.minregion.gov.ua/

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь