A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Відбулася семінар - нарада для керівників закладів загальної середньої освіти

Дата: 07.08.2020 15:42
Кількість переглядів: 1531

07 серпня 2020 року на базі відділу освіти, культури, молоді та спорту відбулася семінар - нарада для керівників закладів загальної середньої освіти та медичних сестер на тему: «Організація харчування дітей та дотримання протиепідемічних заходів у закладах загальної середньої освіти Горностаївської ОТГ». Нарада відбулася з залученням начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Горностаївського районного управління ГУ ДПСС в Херсонській області Шарко Л.Б., яка повністю зупинилася на висвітленні теми семінару – наради та детально поінформувала керівників закладів освіти про тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину, затверджені постановою Головного санітарного лікаря України від 30 липня 2020 року № 42.

На нараді був присутній селищний голова Ляхно Д.В., який повідомив на необхідності дотримання протиепідеміологічних вимог у закладах освіти і проведенні всіх необхідних робіт, які б забезпечили безпечне перебування здобувачів освіти та працівників у підвідомчих закладах.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Кирпота В.Я. довела до відома директорів лист Міністерства освіти і науки України від 05 серпня 2020 року № 1/9-420 «Щодо організації роботи закладів загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році».

Також Валентина Яківна ознайомила керівників закладів освіти з розпорядженням селищного голови від 05 серпня 2020 року № 100 «Про перевірку готовності закладів освіти до початку нового 2020/21 навчального року та опалювального періоду» та графіком об’їздів, який буде здійснено 17-18 серпня 2020 року. Повідомила, що отримали підручники для 3 класів (Нової української школи).

Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Ковалюк С.М. зупинилася на вимогах та механізмі щодо нагородження педагогічних працівників та на питанні підвищення кваліфікації педагогічних працівників при КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради; висвітленні керівниками закладів освіти інформації про діяльність закладів на сайтах Горностаївської селищної ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту Горностаївської селищної ради.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь