A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Чабан ознайомився із станом підготовки закладів освіти Горностаївської селищної ради до роботи в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)

Дата: 06.08.2020 16:56
Кількість переглядів: 433

Заступник голови обласної державної адміністрації  Вадим Чабан спільно з заступником голови районної державної адміністрації Олександром Сушко та головою Горностаївської ОТГ Дмитром Ляхно відвідали ліцей № 1 Горностаївської селищної ради з метою ознайомлення зі станом підготовки  закладів освіти Горностаївської селищної ради до роботи в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Адміністрацією та обслуговуючим персоналом закладу проведена відповідна робота  щодо готовності  закладу працювати в умовах адаптивного карантину, а саме: закуплено дезінфікуючі засоби, маски, безконтактні термометри (4 шт.), антисептики (дозатори), є можливість проведення занять на свіжому повітрі та в  навчальних кабінетах з дотриманням вимог постанови  Головного державного санітарного лікаря України від 30 липня 2020 року № 42 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій шодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

          Впровадження дистанційного навчання в ліцеї №1 Горностаївської селищної ради здійснюватиметься з врахуванням вже набутого позитивного досвіду та виявлених недоліків під час карантину у 2019-2020 навчальному році, та з врахуванням матеріально-технічного забезпечення сімей здобувачів освіти.

          Всі педагоги ліцею на національній онлайн-платформі з цифрової грамотності «Дія» пройшли навчальні партнерські курси «Онлайн-сервіси для вчителів» із здобуття цифрових навичок і отримали підтверджуючі сертифікати. Учителі ліцею вдосконалювали свої знання шляхом вебінарів та конференцій - «Всеосвіта», цифрове видавництво MCFR, «На урок», ТОВ «Видавничий дім «Освіта», Всеукраїнська Віртуальна школа «Ранок» та інші. Успішно освоєно освітні платформи GIOS, ZOOM, використовувалися власні блоги, в яких розміщувалися необхідні матеріали та завдання для здійснення контролю за їх виконанням. Здобувачі освіти, завдяки проведеній роботі вдосконалили свої цифрові навички, набули досвіду такого навчання і можуть ефективно використовувати їх у 2020-2021 навчальному році.

Заклад забезпечений  Інтернетом: ліцей №1 швидкість 100 Мбіт/с., філії ліцею №1 швидкість 5 Мбіт/с.  

Ліцей приймав участь у державних програмах розвитку освіти, а саме:

- ремонт та оснащення харчоблоку;

- Спроможна школа;

- обладнання STEM-лабораторії (кабінет географії);

- утеплення (реконструкція) будівлі ліцею № 1 Горностаївської селищної ради Херсонської області за адресою: смт. Горностаївка, вул. Покровська, 141 (вартість проєкту 7795,234 грн).

          Протягом 2019/2020 навчального року у закладі освіти навчалося 4 здобувача освіти з особливими освітніми потребами за інклюзивною формою навчання.

Для дітей з особливими потребами за кошти державного бюджету облаштована та працює ресурсна кімната.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь