A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Херсонський обласний центр зайнятості інформує

Дата: 11.03.2020 16:42
Кількість переглядів: 345

Фото без опису

Протягом січня-лютого 2020 року послугами Херсонської обласної служби зайнятості скористались 14,6 тис. безробітних громадян.

Наразі послугами служби зайнятості користуються 12,2 тисяч зареєстрованих безробітних, з них більше половини складають жінки, третину - безробітна молодь віком до 35 років. Отримували допомогу по безробіттю 12,5 тисяч безробітних осіб.

Значне вивільнення працівників із сфери державного управління наприкінці 2019 року, які, в свою чергу, звернулись за послугами та допомогою у працевлаштуванні до Херсонської обласної служби зайнятості, призвело до зростання обсягів видатків на матеріальне забезпечення безробітних і склало 66,6 млн грн.

За цей період за сприяння обласної служби зайнятості забезпечено роботою 2,7 тис. осіб.

З початку 2020 року від роботодавців області надійшло до служби зайнятості 4,1 тис. вакансій, і це більше минулорічного показника на 8,5 %.
На нові робочі місця з компенсацією роботодавцю витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування вже працевлаштовано 13 безробітних. Видатки з коштів Фонду склали 478,7 тис.грн.

Для забезпечення професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців за направленням обласної служби зайнятості 1,7 тис. безробітних проходили професійне навчання. Більшість з них навчались на замовлення роботодавців, отже, працевлаштовані. Видатки на професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації склали 1634,4 тис. грн коштів Фонду.

З початку року до громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено 737 осіб з числа безробітних. Видатки для організації громадських робіт склали 111,3 тис. грн коштів Фонду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь