A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

«Кішка смугаста,руда і пухнаста»

Дата: 03.03.2020 16:48
Кількість переглядів: 535

1 березня, у перший день весни, відзначається Міжнародний день котів. Ці милі та ласкаві тварини давно стали домашніми улюбленцями. Про котів пишуть книги, вірші, оповідання, знімають кіно, мультфільми…
     

Селищна бібліотека для дітей організувала для своїх читачів котячо-дитячий балаганчик «Кішка смугаста,руда і пухнаста». Захід було проведено з читачами – учнями 4 класу ЗО (класовод Шульга Р.А.).

     

Завідуюча бібліотекою Наталія Кравченко розповіла дітям про історію походження сімейства котячих, про одомашнення котів та їх розповсюдження по світу. Малечу зацікавила інформація про незвичайні властивості кішок, їхню відданість господарям, уміння передбачати природні катастрофи.

З великим ентузіазмом читачі взяли участь у конкурах “Котяче меню”, “Загадковий персонаж”, “Назви породу кішок”, “Коти – герої літературних творів”. 

Під час спілкування з дітьми виявилось, що майже кожна дитина має домашнього улюбленця і усі  діти обожнюють котиків, про що свідчать малюнки,які вони намалювали.
     

У бібліотеці була оформлена книжково-ілюстративну виставку “Міс Кіс-Кіс та містер Мяу”.Бібліотекар книгозбірні  Світлана Чистик  ознайомила маленьких школяриків  із книгами представленими на виставці, з яких дітвора дізналась багато нового і цікавого про своїх улюбленців. 

 

Відомо, що ми у відповіді за тих, кого приручили, тому, Всесвітній день котів –це ще один привід попестити свого улюбленого домашнього вихованця, адже всі коти без винятку дуже люблять ласку і тепло. Ірландський драматург Бернард Шоу казав: «Людина культурна настільки, наскільки здатна зрозуміти кішку». Тож будемо намагатися забезпечити своїм домашнім улюбленцям комфортне життя, повне уваги і турботи, і тоді вони обов’язково подарують нам свою любов і відданість.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь