Горностаївським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області проведено семінар-нараду (ІІ етап)
21лютого 2020 року директори закладів дошкільної та загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради, відповідальні особи за організацію харчування (медичні сестри комірники) прийняли участь у семінарі-нараді (ІІ етап), проведеній Горностаївським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області (далі – управління) щодо впровадження системи управління безпечності харчових продуктів на основі концепції системи НАССР у закладах освіти.
Колісник В.В., начальник управління, повідомив про здійснення держконтролю та відповідальність операторів ринку харчових продуктів, впровадження системи НАССР, недопущення використання неякісних та фальсифікованих продуктів для харчування дітей.
На дотриманні санітарних вимог на харчоблоках та буфетах, організації харчування, забезпеченні технології приготування їжі та веденні документації наголосила Шарко Л.Б., начальник відділу державного санітарного нагляду управління.
Про наявність супровідних документів у постачальників, які здійснюють постачання харчових продуктів, лабораторного контролю за показниками безпеки продуктів, які використовуються для харчування дітей, розповіла Петряй Н.В., начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини управління.