A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 02.12.2019 16:22
Кількість переглядів: 437

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Виконавчого комітету Горностаївської селищної ради про продаж об’єкта малої приватизації – нежитлова будівля пекарні

 

  1. Інформація про об'єкт приватизації

Найменування об’єкта приватизації: нежитлова будівля пекарні.

 Місцезнаходження: 74631 Херсонська область, Горностаївський район, с.Велика Благовіщенка пров.Центральний, 2.

  Дані про об’єкт приватизації: нежитлова будівля пекарні складається з ганки, А, а, а1, загальною площею 247,6 м2, має прямокутну проекцію в плані та виконана за без каркасною конструктивною схемою. Основні конструктивні елементи будівель знаходяться в задовільному стані. Прилеглі дороги до об’єкту оцінки мають тверде асфальтобетонне покриття.

  Дані про земельну ділянку, на якій розташовано об’єкт приватизації:

Земельна ділянка площею 0,0809 га, кадастровий № 6522680500:01:001:0020.

Інформація про договори оренди, укладені щодо об’єкта або його частини: укладений договір оренди будівлі споруди (іншого об’єкта нерухомості) від 01.03.2019 року.

Інформація про балансоутримувача: Великоблаговіщенське комунальне підприємство «Тавричанка» Горностаївської селищної ради Херсонської області (код ЄДРПОУ 32051889).

Місцезнаходження балансоутримувача і контактні дані: 74631 Херсонська область, Горностаївський район, с.Велика Благовіщенка, вулиця Миру, будинок 12, директор - Гусак Віктор Іванович тел. 0951952023.

  1. Інформація про аукціон

Спосіб проведення аукціону: аукціон з умовами.

Дата та час проведення аукціону: 19 грудня 2019 року. Час проведення аукціону встановлюється електронною торговою системою відповідно до вимог Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів малої приватизації, та визначення додаткових умов продажу, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. № 432 (із змінами).

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовами, без умов, із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 16 години 15 хвилин до 16 години 45 хвилин дня проведення електронного аукціону.

 

  1. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта

Приватизація об’єкта приватизації здійснюється відповідно до вимог Закону України „Про приватизацію державного і комунального майна”, Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року № 432 (із змінами).

Покупець об'єкта приватизації має відповідати вимогам, передбаченим статтею 8 Закону України „Про приватизацію державного і комунального майна”.

Стартова ціна об’єкта для кожного із способів продажу (без урахування ПДВ):

- аукціону з умовами – 24488 грн. (двадцять чотири тисячі чотириста вісімдесят вісім гривень);

- аукціону із зниженням стартової ціни – 12244 грн. (дванадцять тисяч двісті сорок чотири гривні);

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій12244 грн. (дванадцять тисяч двісті сорок чотири гривні).

На ціну продажу об’єкта не нараховується податок на додану вартість.

 

Розмір гарантійного внеску електронного аукціону для кожного із способів продажу (без урахування ПДВ):

          - аукціону з умовами – 2448,8 грн. (дві тисячі чотириста сорок вісім гривень 80 коп.);

- аукціону із зниженням стартової ціни – 1224,4 грн. (одна тисяча двісті двадцять чотири гривні 40 коп.);

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 1224,4 грн. (одна тисяча двісті двадцять чотири гривні 40 коп.).

Розмір реєстраційного внеску: (плата за реєстрацію заяви на участь в аукціоні): 834,60 (вісімсот тридцять чотири) гривні 60 (шістдесят) копійок.

Умови продажу (додаткові умови продажу):

Покупець об'єкта приватизації зобов’язаний:

- здійснити інвестиції в капітальний ремонт, реконструкцію або реставрацію об’єкту приватизації в сумі не менше 30 % від ціни продажу об’єкта протягом 2 (двох) років.

  1. Додаткова інформація

Найменування установи (банку, казначейства), її місцезнаходження та номери рахунків у національній та іноземній валюті, відкритих для внесення операторами електронних майданчиків гарантійних внесків, реєстраційних внесків потенційних покупців та проведення переможцями аукціонів розрахунків за придбаний об'єкт.

Оператор електронного майданчика здійснює перерахування гарантійного та реєстраційного внесків на казначейські рахунки за такими реквізитами:

в національній валюті:

Одержувач: Великоблаговіщенське комунальне підприємство «Тавричанка» Горностаївської селищної ради Херсонської області

Рахунок UA573808050000000026003291773 (для перерахування реєстраційного, гарантійного внеску та проведення переможцем аукціону розрахунків за придбаний об’єкт приватизації)

Банк одержувача: АТ «Райффайзенбанк Аваль»

МФО 380805

Код ЄДРПОУ 32051889

 

Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків розміщено за посиланням:

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Час і місце проведення огляду об'єкта: у робочі дні з 8-00 до 17-00 за місцезнаходженням об'єкта: Херсонська область, Горностаївський район, с.Велика Благовіщенка пров.Центральний, 2.

ПІБ контактної особи: Гусак Віктор Іванович тел. 0951952023

Найменування організатора аукціону: Виконавчий комітет Горностаївської селищної ради Херсонської області: 74600, Херсонська область, Горностаївський район, смт.Горностаївка, вул.Покровська, 133, адреса веб-сайта https://gornostaivska-gromada.gov.ua; email: selihnarada@ukr.net

Телефон для довідок: (0554) 41249.

5. Технічні реквізити інформаційного повідомлення.

Дата і номер рішення органу приватизації про затвердження умов продажу об’єкта приватизації: Рішення виконавчого комітету Горностаївської селищної ради від 28.11.2019 № 524 «Про затвердження протоколу № 3 засідання аукціонної комісії та умов продажу об’єкта малої приватизації».

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі UA-AR-P-2019-09-30-000001-3.

Період між аукціоном:

- аукціон з  умовами – аукціон із зниженням стартової ціни: 20 (двадцять) днів;

- аукціон із зниженням стартової ціни - аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 20 (двадцять) днів.

Крок аукціону для:

          - аукціону з умовами244,88 грн. (двісті сорок чотири гривні 88 коп.);

         - аукціону із зниженням стартової ціни122,44 грн. (сто двадцять дві гривні 44 коп.);

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій - 122,44 грн. (сто двадцять дві гривні 44 коп.).

Загальна кількість кроків, на які знижується стартова ціна об’єкта на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій, становить 3 (три) кроки.

 

Законодавством передбачається – у разі якщо для участі в аукціоні з умовами/аукціоні без умов, а також аукціоні зі зниженням стартової ціни подано заяву на участь в аукціоні від одного покупця, аукціон визнається таким, що не відбувся, а орган приватизації приймає рішення про приватизацію зазначеного об’єкта шляхом викупу безпосередньо такому покупцеві за запропонованою ним ціною, але не нижче стартової ціни на підставі статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

 

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір:

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь