Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Повідомлення про оприлюднення

Дата: 21.11.2019 11:23
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення

 

 

Відповідно до ст. ст. 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Горностаївська селищна рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення Горностаївської селищної ради «Про затвердження Регламенту відділу «Центр надання адміністративних послуг» Горностаївської селищної ради».

 

Головний розробник проекту: виконавчий комітет Горностаївської селищної ради.

 

Метою прийняття рішення є встановлення чіткого і зрозумілого алгоритму дій адміністраторів ЦНАП, суб’єктів надання адміністративних послуг, що дозволить забезпечити прозорість, швидкість та зручність процедур надання адміністративних послуг суб’єктам звернень, вдосконалення цих процедур і їх уніфікацію, запровадження єдиних стандартів роботи ЦНАП, що значно зменшуватиме часові та фізичні затрати суб’єктів звернення, а також мінімізуватиме корупційні ризики під час надання адміністративних послуг.

 

Дія цього регуляторного акта поширюватиметься на суб’єктів звернень

 

за         отриманням          адміністративних           послуг          (громадяни,              суб’єкти

 

господарювання), адміністраторів ЦНАП, суб’єктів надання адміністративних послуг (органи виконавчої влади та місцевого самоврядування (на основі їх узгоджених рішень), їх посадові особи, державні реєстратори, суб’єкти державної реєстрації, уповноважені відповідно до закону надавати адміністративні послуги).

 

Проект регуляторного акта та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті селищної ради в мережі Інтернет за адресою https://gornostaivska-gromada.gov.ua/

 

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить один місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

 

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта приймаються письмово за адресою: 74601, Херсонська область, смт. Горностаївка, вул. Покровська, 133.

 

 

 

 

Горностаївська селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь