Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

У Горностаївській селищній центральній бібліотеці для користувачів та гостей книгозбірні підготовлено книжкову виставку «Ми – пам’ятаємо»

Дата: 04.11.2019 10:04
Кількість переглядів: 561

«Подвигів не стерти!
Лине слава гомінка
Хто вмирає за безсмертя -
Буде жити у віках»

Біжать, відлітають роки… Ось уже минуло 76 років з дня визволення Горностаївщини від фашистських загарбників. Та вони не владні над світлою пам’яттю героїв – захисників, бо подвиги їх викрешують і нині в серцях сучасників вогняні іскри вічної любові і безмежної вдячності за мирне небо, за щасливе дитинство. Героїчні звершення, визволителів рідної землі від ворогів, будять у серцях нинішнього покоління бажання зробити щось добре, світле, корисне, аби хоч краплинкою віддячити їм за порятунок від нацизму.
У Горностаївській селищній центральній бібліотеці для користувачів та гостей книгозбірні підготовлено книжкову виставку «Ми – пам’ятаємо», на якій представлено книгу – спомин ветеранів Другої світової війни Горностаївки «Герої землі Херсонської» та запропоновано перегляд документальних фільмів «Війна. Український рахунок» та «Визволення України».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь