A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ Виконавчого комітету Горностаївської селищної ради про продаж об’єкта малої приватизації – комплекс нежитлових будівель

Дата: 24.10.2019 16:03
Кількість переглядів: 429

Фото без опису

 

  1. Інформація про об'єкт приватизації

Найменування об’єкта приватизації: комплекс нежитлових будівель.

 Місцезнаходження: 74601 Херсонська область, Горностаївський район, смт.Горностаївка, вул.Покровська (Леніна), 209.

  Дані про об’єкт приватизації: комплекс нежитлових будівель, складається з адмінбудівлі площею 197,5 м2, складів площею 140,3 м2 та 134,9 м2, гаражів площею 37,5 м2, 36,2 м2, 62,4 м2, 51,6 м2, прохідної площею 11,4 м2, споруд огорожі. Огороджена територія на якій розташований комплекс нежитлових будівель має прямокутну проекцію в плані. Об’єкт досить тривалий час не використовується та перебуває в занедбаному стані, територія на якій він розташований поросла травою. Прилеглі дороги до об’єкту мають тверде асфальтобетонне покриття. Поряд з об’єктом знаходиться житловий сектор, декілька магазинів.

  Дані про земельну ділянку, ня якій розташовано об’єкт приватизації:

Земельна ділянка орієнтовною площею 0,3375 га, кадастровий № відсутній (проходить процедура реєстрації в Державному земельному кадастрі).

Інформація про договори оренди, укладені щодо об’єкта або його частини: договори оренди щодо об’єкта приватизації або його частини не укладались.

Інформація про балансоутримувача: Горностаївська селищна рада Херсонської області (код ЄДРПОУ 04400788).

Місцезнаходження балансоутримувача і контактні дані: 74600, Херсонська область, Горностаївський район, смт.Горностаївка, вул.Покровська, 133 тел. (0554) 4-12-61, 4-12-49.

  1. Інформація про аукціон

Спосіб проведення аукціону: аукціон з умовами.

Дата та час проведення аукціону: 12 листопада 2019 року. Час проведення аукціону встановлюється електронною торговою системою відповідно до вимог Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів малої приватизації, та визначення додаткових умов продажу, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року № 432 (із змінами).

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовами, без умов, із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 16 години 15 хвилин до 16 години 45 хвилин дня проведення електронного аукціону.

 

  1. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта

Приватизація об’єкта приватизації здійснюється відповідно до вимог Закону України „Про приватизацію державного і комунального майна”, Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року № 432 (із змінами).

Покупець об'єкта приватизації має відповідати вимогам, передбаченим статтею 8 Закону України „Про приватизацію державного і комунального майна”.

Стартова ціна об’єкта для кожного із способів продажу (без урахування ПДВ):

- аукціону з умовами – 254 932 (двісті п’ятдесят чотири тисячі дев’ятсот тридцять дві) гривні;

- аукціону із зниженням стартової ціни – 127 466 (сто двадцять сім тисяч чотириста шістдесят шість) гривень;

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій127 466 (сто двадцять сім тисяч чотириста шістдесят шість) гривень.

На ціну продажу об’єкта не нараховується податок на додану вартість.

 

Розмір гарантійного внеску електронного аукціону для кожного із способів продажу (без урахування ПДВ):

          - аукціону з умовами – 25493,2 грн. (двадцять п’ять тисяч чотириста дев’яносто три гривні 20 коп.);

- аукціону із зниженням стартової ціни – 12746,6 грн. (дванадцять тисяч сімсот сорок шість гривень 60 коп.);

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 12746,6 грн. (дванадцять тисяч сімсот сорок шість гривень 60 коп.).

Розмір реєстраційного внеску: (плата за реєстрацію заяви на участь в аукціоні): 834,60 (вісімсот тридцять чотири) гривні 60 (шістдесят) копійок.

Умови продажу (додаткові умови продажу):

Покупець об'єкта приватизації зобов’язаний:

- здійснити інвестиції в капітальний ремонт, реконструкцію або реставрацію об’єкту приватизації в сумі не менше 30 % від ціни продажу об’єкта протягом 2 (двох) років.

  1. Додаткова інформація

Найменування установи (банку, казначейства), її місцезнаходження та номери рахунків у національній та іноземній валюті, відкритих для внесення операторами електронних майданчиків гарантійних внесків, реєстраційних внесків потенційних покупців та проведення переможцями аукціонів розрахунків за придбаний об'єкт.

Оператор електронного майданчика здійснює перерахування гарантійного та реєстраційного внесків на казначейські рахунки за такими реквізитами:

в національній валюті:

Одержувач: Горностаївська селищна рада Херсонської області (ОТГ смт.Горностаївка)

Рахунок № 31517905021385 (для перерахування реєстраційного, гарантійного внеску та проведення переможцем аукціону розрахунків за придбаний об’єкт приватизації)

Банк одержувача: УДКСУ у Горностаївському районі

МФО 899998

Код ЄДРПОУ 37703668

Код податку 31030000

 

Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків розміщено за посиланням:

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Час і місце проведення огляду об'єкта: у робочі дні з 8-00 до 17-00 за місцезнаходженням об'єкта: Херсонська область, Горностаївський район, смт.Горностаївка, вул.Покровська (Леніна), 209.

ПІБ контактної особи: Фролов Роман Анатолійович, тел. (0554) 41249.

Найменування організатора аукціону: Виконавчий комітет Горностаївської селищної ради Херсонської області: 74600, Херсонська область, Горностаївський район, смт.Горностаївка, вул.Покровська, 133, адреса веб-сайта https://gornostaivska-gromada.gov.ua; email: selihnarada@ukr.net

Телефон для довідок: (0554) 41249.

5. Технічні реквізити інформаційного повідомлення.

Дата і номер рішення органу приватизації про затвердження умов продажу об’єкта приватизації: Рішення виконавчого комітету Горностаївської  селищної ради від 22.10.2019 № 495 «Про затвердження протоколу № 2 засідання аукціонної комісії та умов продажу об’єкта малої приватизації».

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі UA-AR-P-2019-02-28-000001-3.

Період між аукціоном:

- аукціон з  умовами – аукціон із зниженням стартової ціни: 20 (двадцять) днів;

- аукціон із зниженням стартової ціни - аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 20 (двадцять) днів.

 

Крок аукціону для:

- аукціону з умовами – 2549,32 грн. (дві тисячі п’ятсот сорок дев’ять гривень 32 коп.);

- аукціону із зниженням стартової ціни1274,66 грн. (одна тисяча двісті сімдесят чотири гривні 66 коп.);

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій - 1274,66 грн. (одна тисяча двісті сімдесят чотири гривні 66 коп.).

Загальна кількість кроків, на які знижується стартова ціна об’єкта на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій, становить 3 (три) кроки.

 

Законодавством передбачається – у разі якщо для участі в аукціоні з умовами/аукціоні без умов, а також аукціоні зі зниженням стартової ціни подано заяву на участь в аукціоні від одного покупця, аукціон визнається таким, що не відбувся, а орган приватизації приймає рішення про приватизацію зазначеного об’єкта шляхом викупу безпосередньо такому покупцеві за запропонованою ним ціною, але не нижче стартової ціни на підставі статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

 

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір:

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь