A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Створено Банк тимчасової потреби для молоді Херсонщини

Дата: 25.06.2019 14:56
Кількість переглядів: 456

Херсонська обласна служба зайнятості щороку вивчає потребу роботодавців у тимчасових роботах, щоб запропонувати її херсонцям, значну кількість яких можливо використовувати для вторинної зайнятості студентської молоді. Чимало молодих людей, розмірковуючи про літо, мріють насамперед про можливість не тільки відпочити, але й підзаробити. Це можливо здійснити за допомогою інформаційного Банку тимчасової зайнятості. Інформація про потребу в працівниках поновлюється двічі на місяць.

Потреба роботодавців в тимчасових працівниках на сьогодні складає понад 230 робочих місць. Здебільшого це роботи в рекреаційних зонах області з обслуговування відпочиваючих та у сільському господарстві. Із загальної кількості потреби у тимчасових працівниках понад 90 вакансій з наданням житла та харчуванням. Заробітна плата, яка пропонується роботодавцями становить від 4173 грн. до 8000 грн.

Банк потреби в тимчасових працівниках вже сформовано та ведеться робота з підбору працівників для виконання таких робіт. Тому є можливість працевлаштуватися та реально заробити кошти.

Шановна молодь! Звертайтеся до найближчого центру зайнятості та використовуйте можливість тимчасової зайнятості у літній період!

Також, дані про потребу в тимчасових працівниках надаються департаменту освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації, обласному центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, Херсонському державному університету, Херсонському національному технічному університету, Херсонському державному аграрному університету, Херсонському політехнічному коледжу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь