A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

До уваги випускників закладів освіти Горностаївської громади!

Дата: 28.05.2019 00:12
Кількість переглядів: 466

З 21 травня 2019 року розпочалася здача зовнішнього незалежного оцінювання (далі – ЗНО) випускників 11 класів, що триватиме  до 13 червня 2019 року. У закладах освіти Горностаївської селищної ради у 2019 році навчається 78 випускників.

         Благодійний фонд «Івана Вінника» продовжує призначення стипендії випускникам 11-х класів за результатами ЗНО. Так, минулого року стипендію у розмірі 7000 гривень отримав Ганзюк Олександр Сергійович, випускник Горностаївського закладу повної загальної середньої освіти № 1 імені Героя Радянського Союзу Цвіка Степана Степановича Горностаївської селищної ради. Сподіваємось, що цього року кандидатів на стипендію буде набагато більше!

         З метою підтримки та заохочення випускників закладів освіти за високі результати за підсумками тестування ЗНО випускникам 2019 року буде виплачена одноразова стипендія.

         Умови участі:

- закінчити у 2019 році 11-й клас закладу освіти, яий знаходиться на території Новокаховської міської ради, Бериславського, Великоолександрівського, Великолепетиський, Високопільського, Горностаївського та Нововоронцовського районах  Херсонської області;

- роздрукувати результати ЗНО зі сторінки особистого кабінету і в термін до 01 серпня 2019 року подати до відділу освіти, культури, молоді та спорту Горностаївської селищної ради.

         Визначення стипендіатів.

         Всі учасники ЗНО, які отримали з будь якого предмета 195 і більше балів, отримують стипендію у розмірі 10 000 гривень за кожний предмет. Також грошову премію у розмірі 5000 грн отримає класний керівник та останній викладач з відповідного предмета.

         У разі якщо ні хто в межах міста або району не отримає 195 балів, то учасник, який показав найвищий результат, буде нагороджений заохочувальною стипендією у розмірі 7000 гривень. У разі рівності балів у 2-х і більше випускників для визначення найкращого розраховується середній бал по всім предметам ЗНО, які здавав випускник. Також заохочувальну премію у розмірі 3000 грн отримає класний керівник.

         Обробка і оголошення результатів до 10 серпня 2019 року.

         Бажаємо нашим випускникам віри у власні сили і гарних результатів!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь