A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Дорогами бойової слави

Дата: 06.05.2019 16:42
Кількість переглядів: 550

06 травня 2019 року традиційно відбулася поїздка по шляхам бойової слави, де проходили кровопролитні бої за Нікопольський плацдарм. З смт.Горносаївка виїхала  делегація від Горностаївської районної та селищної ветеранських організацій  разом з керівниками Горностаївської райради, райдержадміністрації та Горностаївської ОТГ. Члени делегації також відвідали могили з покладанням квітів загиблих воїнів АТО Білого Дениса, Скупейка Артема, Олексія, Шешені Вадима та Сергія Горо.

 Організовано та проведено мітинги  з покладанням квітів  на кладовищі та в центрі села Маринське, біля обеліску в с.Ольгине, в яких активно прийняли участь здобувачі освіти Маринського та Ольгинського ЗО. Ведучою мітингів була голова районної ветеранської організації Стаднік С.І.. Звучали виступи голови Горностаївської районної ради Карпеченка С.Г. голови райдержадміністрації Єрохіна О.С., голови Горностаївської ОТГ Ляхна Д.В., місцевого краєзнавця Ташкінової О.М., в.о. старости Маринського с/о Щербини Н.В. та голови Ольгинської ветеранської організації Ненько О.Є.

Заключним був мітинг-реквієм на братському кладовищі в с. Соломки Червоноблагодатненського с/о. На мітингу виступив голова Горностаївської громади Ляхно Д.В., в.о.старости Червоноблагодатненського с/о  Бенедисюк С.О., голова Горностаївської селищної ветеранської організації Комарова Н.М. та завідувачка районного краєзнавчого музею  Ташкінова О.М. Слово мали і здобувачі освіти Червоноблагодатненского ЗО, які щороку приймають активну участь в заходах по благоустрою на братському кладовищі .  

Звучали тематичні пісні у виконанні аматорів Червоноблагодатненської та Лопатчанської філії Горностаївського СБК. Чуттєвою була молитва за загиблими воїнами в часи Другої світової війни  від настоятеля Ольгинського храму о.Сергія . Всі присутні на мітингу вшанували пам’ять хвилиною мовчання за тих, хто віддав і віддає сьогодні своє життя за мирне небо над Україною та поклали живі квіти до меморіалу.

По закінченні мітингу, традиційно,  господарі Червоноблагодатненскої землі гостинно частували всіх присутніх смачним козацьким кулешем та іншими смаколиками.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь