Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Заходи ЗДО «Теремок» до Всесвітнього дня охорони праці «Безпечне та здорове майбутнє праці»

Дата: 26.04.2019 10:00
Кількість переглядів: 511

Метою проведення заходів є поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; пропаганда здорового способу життя серед дітей та батьків; вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок, щодо захисту свого життя і здоров’я під час надзвичайних ситуацій.

Серед актуальних завдань, які вирішують сьогодні ЗО, чільне місце належить проблемам виховання у здобувачів освіти основ безпеки праці. Робота з дітьми повинна забезпечити необхідний рівень знань дитини для безпечного перебування в навколишньому середовищі та вироблення в неї елементарних, доступних віку норм поведінки у надзвичайних ситуаціях, формування навичок безпечної поведінки, у тому числі поведінки на вулиці.

Треба завжди пам’ятати, що дитина – найцінніший, найдорожчий скарб, сенс життя не тільки для кожної окремо взятої родини, а й суспільства загалом. Тому саме збереження здоров’я та захист життя дітей – основне завдання, що стоїть перед нами.

Вихователь різновікової групи Слюсар Наталія Олександрівна  протягом тижня провела заняття на теми: «Дорожній рух», «Пожежна безпека», «Створення надзвичайної ситуації», Казка «Коза-дереза», «Правила поводження з електроприладами ».

Під час занять з логопедом Шевчик Наталією Василівною дошкільнята мали змогу застосовувати свої знання в ситуаціях «Вогонь – друг, чи вогонь - ворог», «Сам удома» - метою яких є не тільки формування навичок розуміння та оцінки небезпеки; безпечної поведінки вдома, на вулиці, у повсякденному житті, а й розвиток мовлення.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь