A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Заходи ЗДО «Теремок» до Всесвітнього дня охорони праці «Безпечне та здорове майбутнє праці»

Дата: 26.04.2019 10:00
Кількість переглядів: 493

Метою проведення заходів є поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; пропаганда здорового способу життя серед дітей та батьків; вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок, щодо захисту свого життя і здоров’я під час надзвичайних ситуацій.

Серед актуальних завдань, які вирішують сьогодні ЗО, чільне місце належить проблемам виховання у здобувачів освіти основ безпеки праці. Робота з дітьми повинна забезпечити необхідний рівень знань дитини для безпечного перебування в навколишньому середовищі та вироблення в неї елементарних, доступних віку норм поведінки у надзвичайних ситуаціях, формування навичок безпечної поведінки, у тому числі поведінки на вулиці.

Треба завжди пам’ятати, що дитина – найцінніший, найдорожчий скарб, сенс життя не тільки для кожної окремо взятої родини, а й суспільства загалом. Тому саме збереження здоров’я та захист життя дітей – основне завдання, що стоїть перед нами.

Вихователь різновікової групи Слюсар Наталія Олександрівна  протягом тижня провела заняття на теми: «Дорожній рух», «Пожежна безпека», «Створення надзвичайної ситуації», Казка «Коза-дереза», «Правила поводження з електроприладами ».

Під час занять з логопедом Шевчик Наталією Василівною дошкільнята мали змогу застосовувати свої знання в ситуаціях «Вогонь – друг, чи вогонь - ворог», «Сам удома» - метою яких є не тільки формування навичок розуміння та оцінки небезпеки; безпечної поведінки вдома, на вулиці, у повсякденному житті, а й розвиток мовлення.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь