A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Дата: 22.03.2019 09:55
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення

проекту регуляторного акта «Про затвердження розміру орендних ставок за використання земель сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення на території Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громади»

 

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Горностаївська селищна рада Херсонської області повідомляє про оприлюднення в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті ради за адресою: https://gornostaivska-gromada.gov.ua/ проекту регуляторного акта «Про затвердження розміру орендних ставок за використання земель сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення на території Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громади», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань.

Головними розробниками проекту регуляторного акта є: відділ земельних відносин та відділ з юридичних питань та державної реєстрації селищної ради.

Проект регуляторного акта визначає економічно обґрунтовані розміри ставок орендної плати за використання земельних ділянок сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення розташованих на території  Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громади.

Метою прийняття даного регуляторного акта є:

- вдосконалення земельних відносин у сфері оренди землі на основі встановлення економічно обґрунтованих, єдиних ставок орендної плати за використання земель сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення;

- диференціація ставок орендної плати за використання земельних ділянок сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення в залежності від цільового призначення земельної ділянки;

- отримання додаткових надходжень до селищного бюджету від оренди землі.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта просимо надсилати за адресою: 74601, Херсонська обл., смт. Горностаївка, вул. Покровська, 133, тел. 4-12-61, а також на електронну пошту: selihnarada@ukr.net.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань прийматимуться протягом одного місяця з дня його оприлюднення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь