A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

День пам’яті Небесної Сотні

Дата: 20.02.2019 13:09
Кількість переглядів: 488

20 лютого 2019 року 0 8-00 на центральній площі смт.Горностаївка відбувся мітинг  до 5-ї річниці Дня вшанування пам’яті Героїв «небесної сотні». На заході були присутні працівники бюджетних установ Горностаївської селищної ради, Горностаївської райдержадміністрації та мешканці селища.  

На мітингу виступив заступник селищного голови Сизонець Анатолій Петрович, який зазначив, що сьогодні ми зібралися для того, щоб пом'янути й вшанувати Небесну сотню. Тих мужніх, незламних українців та їхніх побратимів інших національностей, чиї душі уже на небесах. Вони підняли людей на боротьбу. До нас прийшла війна. Справжня кровопролитна війна. Нас намагалися винищити за бажання мати людську гідність і самим обирати своє життя. Ця «Небесна Сотня» своїм життям викупила свободу для мільйонів українців і дає шанс збудувати нову демократичну правову державу. Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть в народній пам’яті, бо «Герої не вмирають!».

На заході виступив голова Горностаївської районної державної адміністрації Єрохін Олександр Сергійович, який в своїй промові зазначив, що пам’ять про Героїв повинна бути не тільки в жалобах і монументах, а викликати бажання творити і змінювати себе і країну. Багато Героїв були дуже молодими людьми, які мали досягнення у своєму особистому, духовному, науковому, освітньому розвитку, тому  дякуємо всім , хто прийшов до нас , щоб разом згадати наших Героїв, Героїв України!

Хвилиною мовчання вшановано невмирущу пам’ять про загиблих героїв Небесного Війська і поклали квіти до пам’ятника « Борцям за незалежність України» та до « Пам’ятника до 25-ї річниці незалежності України».

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь