A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

На базі Горностаївського ЗО № 1 створено центр по підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання

Дата: 18.02.2019 16:52
Кількість переглядів: 563

На виконання заходів з реалізації обласного освітнього проекту «Крок до ВИШу», затверджених наказами Департаменту освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації від 18 грудня 2018 року № 341, від 30 січня 2019 року № 18 «Про затвердження мережі центрів по підготовці до ЗНО» на базі Горностаївського закладу повної загальної середньої освіти № 1 імені Героя Радянського Союзу Цвіка С.С. Горностаївської селищної ради створено центр по підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання (далі – Центр по підготовці до ЗНО) з наступних навчальних предметів – української мови та літератури, історії України, географії.

Метою даного проекту є допомога випускникам 11 класів закладів повної загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради якісно підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання й вступити до закладів вищої освіти, розташованих у м.Херсоні.

Висококваліфіковані педагогічні працівники (супервізори) закладів освіти Горностаївської селищної ради пройшли навчання на базі комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради та залучені до роботи в центрі по підготовці до ЗНО:

         Котій Лариса Володимирівна, вчитель української мови та літератури Великоблаговіщенського закладу повної загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради;

         Блищик Наталя Володимирівна, вчитель історії Горностаївського закладу повної загальної середньої освіти № 1 імені Героя Радянського Союзу Цвіка С.С. Горностаївської селищної ради;

Лушпай Іван Миколайович, директор, вчитель географії Маринського закладу повної загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради.

Розпорядженням селищного голови від 13 лютого 2019 року № 27 «Про організацію роботи центру по підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання» затверджено графік проведення занять (щосуботи).

Робота центру по підготовці до ЗНО розпочалася з 16 лютого 2019 року та триватиме до 30 березня 2019 року включно.  Загалом 24 випускника із шести закладів освіти Горностаївської селищної ради виявили бажання займатись підготовкою до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, 23 – історії України та 16 – по географії.

По закінченню навчальних занять випускники 11 класів пройдуть тестові випробування та отримають сертифікати, що підтверджуватимуть їх право на першочергове зарахування до закладів вищої освіти м.Херсона. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь