A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Методичний кабінет Горностаївської селищної ради Херсонської області інформує

Дата: 14.01.2019 16:02
Кількість переглядів: 750

Фото без опису

            Комунальна установа «Методичний кабінет Горностаївської селищної ради Херсонської області» повідомляє, що відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 22 серпня 2018 № 931 «Деякі питання проведення в 2019 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти» з 08 по 31 січня 2019 року проходить реєстрація на пробне ЗНО.

         Пробне зовнішнє незалежне оцінювання  проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

         Особи, які зареєструються для участі у пробному тестуванні, матимуть можливість:

         ознайомитися зі стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року;

         пройти пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;

         дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час;

         отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням);

         психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;

         навчитися ефективно розподіляти час;

         оцінити свій рівень навчальних досягнень.

                У 2019 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 16 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики,  хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) — 23 березня.

         З 05 лютого до 18 березня 2019 року проходитиме реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Змінювати реєстраційні дані учасники зможуть до 25 березня 2019 року.

                Загалом зовнішнє незалежне оцінювання пройде з одинадцяти предметів: математики, української мови і літератури , іспанської, німецької, французької мов, англійської мови, фізики, історії України, біології, географії, хімії.

         Кожен зареєстрований учасник має право скласти тести щонайбільше з чотирьох навчальних предметів.

         Випускникам закладів загальної середньої освіти 2019 року результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох навчальних предметів буде зараховано як результати державної підсумкової атестації.

         Першим обов’язковим предметом ДПА є українська мова. Другим – математика або історія України (за вибором). Третій предмет обирається самостійно із запропонованого вище переліку. Наголошуємо, що для зарахування оцінок за державну підсумкову атестацію можна вибрати й математику, й історію України та пройти зовнішнє оцінювання з цих предметів.

         Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 21 травня до 13 червня 2019 року. Тестування з математики відбудеться 21 травня, української мови і літератури – 23 травня, іспанської, німецької, французької мов – 27 травня, англійської мови – 28 травня, фізика30 травня, історії України – 04 червня, біологія06 червня, географія11 червня, хімія13 червня.

         З 14 по 25 червня 2019 року - оголошення результатів ЗНО та ДПА.

         З 26 червня по 12 липня 2019 року  - проведення додаткової сесії. До 18 липня поточного року оголошення результатів додаткової сесії.

                У 2019 році для вступу до закладу вищої освіти можна подавати сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання 2017 (окрім результатів з іноземних мов), 2018 та 2019 років.

         Охочим узяти участь у ЗНО необхідно на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти (testportal.gov.ua) за допомогою сервісу «Зареєструватися» сформувати та роздрукувати реєстраційну картку, що є одним з обов’язкових документів для здійснення реєстрації.   

         Після створення реєстраційної картки майбутній учасник ЗНО має сформувати комплект реєстраційних документів:

  • копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові). Звертаємо увагу, що паспорт громадянина України має бути отриманий особою, яка досягла 14-річного віку. Норму щодо подання копії свідоцтва  про народження для участі в ЗНО – відмінено;
  • дві однакові фотокартки для документів розміром 3 х 4 см;
  • реєстраційну картку.

         У разі необхідності також подаються:

  • медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього оцінювання за формою первинної облікової документації № 086-3/о «Медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання», затвердженою наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 29 серпня 2016 року № 1027/900;
  • копію свідоцтва про зміну імені, та/або свідоцтва про шлюб, та/або свідоцтва про розірвання шлюбу (для осіб, у документах яких є розбіжності в персональних даних);
  • заяву щодо надання можливості пройти зовнішнє оцінювання з певного(их) предмета(ів) під час додаткової сесії, у якій має бути вказана причина, що унеможливлює участь в основній сесії, і документ, що підтверджує цю причину (для тих, хто має на це право відповідно до розділу VI Порядку)

         Комплект документів випускники, які цьогоріч проходять ДПА у формі ЗНО, подають до закладу освіти, у якому навчаються, а решта осіб (випускники минулих років, учні закладів професійної освіти, інші), надсилають самостійно (бажано рекомендованим листом) на адресу Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти:  а/с 318, м. Херсон, вул. Потьомкінська, 96, 73026.

         Підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який буде надіслано учасникам в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням учасника зовнішнього незалежного оцінювання та інформаційним бюлетенем «Зовнішнє незалежне оцінювання 2019 рік».          Детальніше з рекомендаціями щодо реєстрації, у тому числі переліку документів, необхідних для реєстрації, розміщено в розділі «Реєстрація на ЗНО-2019» на  сайті Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти (khersontest.org.ua).

         За додатковою інформацією звертатись за телефоном (4-12-56) до координатора з питань ЗНО закладів загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради  – Ковалюк Світлани Миколаївни.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь