A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про затвердження Правил благоустрою територій населених пунктів Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громади»

Дата: 08.01.2019 11:21
Кількість переглядів: 555

Фото без опису

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Горностаївська селищна рада Херсонської області повідомляє про оприлюднення в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті ради за адресою: https://gornostaivska-gromada.gov.ua/ проекту регуляторного акта «Про затвердження Правил благоустрою територій населених пунктів Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громади», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань.

Головними розробниками проекту регуляторного акта є: відділ земельних відносин, відділ з юридичних питань та державної реєстрації, сектор житлово-комунального господарства та з питань надзвичайних ситуацій селищної ради.

Проект регуляторного акта передбачає дотримання громадського порядку в населених пунктах Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громади (далі – Горностаївської ОТГ), забезпечення в них чистоти та належного санітарного стану, додержання тиші в громадських місцях та житлових зонах. Правила благоустрою територій населених пунктів Горностаївської ОТГ є нормативно-правовим актом, яким установлюється порядок благоустрою та утримання територій об'єктів благоустрою Горностаївської ОТГ, регулюються права та обов'язки учасників правовідносин у сфері благоустрою, визначається комплекс заходів, необхідних для забезпечення чистоти і порядку у населених пунктах Горностаївської ОТГ.

Правила благоустрою територій населених пунктів Горностаївської ОТГ спрямовані на створення умов, сприятливих для життєдіяльності людини, і є обов’язковими для виконання на території населених пунктів Горностаївської ОТГ виконавчими органами місцевого самоврядування, об'єднаннями громадян, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності і підпорядкування, підприємцями та фізичними особами.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта просимо надсилати за адресою: 74601, Херсонська обл., смт. Горностаївка, вул. Покровська, 133, тел. 4-12-61, а також на електронну пошту: selihnarada@ukr.net.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань прийматимуться протягом одного місяця з дня його оприлюднення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь